Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Namol opilá matka nastoupila s dítětem do cizího auta. Její syn měl na sobě v mrazu jen triko

Namol opilá matka se v úterý večer pohybovala Nádražní ulicí v Brně se svým synem, který měl na sobě v mrazivém počasí jen tričko s dlouhým rukávem. Žena na sebe upozornila, když omylem nastoupila do cizího auta, pravděpodobně v domnění, že jde o auto taxislužby. Řidička, která seděla za volantem, ženu vyprovodila a zavolala na ni strážníky.

Přivolaní strážníci ženu s chlapcem za okamžik našli na blízké tramvajové zastávce.

„Komunikace s hlídkou jí působila velké potíže a stejně tak i koordinace pohybů. Strážníci si hned všimli, že chlapec má na sobě v mrazivém počasí pouze tričko s dlouhým rukávem, obratem ho proto zabalili do jednorázové deky, kterou vozí pro tyto případy ve služebním autě. Poté se ujistili, že žena nemá žádné zdravotní potíže,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Když se ženy strážníci zeptali, zda pila alkohol, odvětila, že pila víno, ale cítí se v pohodě, pak nadýchala 2,16 promile.

„Vzhledem k tomu, že se evidentně nebyla schopná postarat o své dítě, přivolali strážníci republikové policisty, kterým dvojici předali. Podezřením z porušení zákona o sociálně-právní ochraně dětí se budou zabývat úředníci,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky matka, alkohol, dítě, auto, nádraží, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Zajímavé otužování synka v cizím autíčku - my ven nepůjdeme paní řidičko, sedíme přece v TAXÍČKU. Dobrej zážitek pro syna i policii...

Středa, 7. února 2024, 07:32Odpovědět

Namol opilá matka nastoupila s dítětem do cizího auta. Její syn měl na sobě v mrazu jen triko  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.