Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidiči v Brně se pohádali o poslední parkovací místo u školy. Jeden bránil druhému ve výjezdu

Nedostatek parkovacích míst u školy v brněnské Bystrci způsobil spor mezi devětačtyřicetiletou řidičkou a jednapadesátiletým řidičem. Kvůli místu na parkovišti si vyměnili salvy nadávek, muž nakonec ženě naschvál svým vozem bránil ve výjezdu. Spor vyřešili strážníci.

U střední školy v brněnské městské části Bystrc bylo rušno. Poprask způsobili žena s mužem, kteří se pohádali o parkovací místo. Konflikt byl natolik vyhrocený, že na místo museli dorazit strážci brněnského zákona.

„Devětačtyřicetiletá řidička hlídce po příjezdu popsala, že své auto zaparkovala na jednom z míst v ulici. Když společně s dcerou od auta odcházela, prý na ni jednapadesátiletý řidič vulgárně křičel, že mu zabrala místo, na kterém obvykle parkuje on,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

 Po krátké výměně názorů prý řidič nasedl do svého automobilu a úmyslně jej přeparkoval tak, aby žena nemohla vyjet. Na parkovišti je tedy držel a konflikt se dále vyhrocoval.

Od mužského aktéra sporu se hlídka dozvěděla, že údajně i na jeho adresu padaly z úst rozrušené ženy různé nadávky. Popsanou situaci nepopíral. Pouze dodal, že konflikt zhoršovalo hysterické chování obou přítomných žen.

„Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití budou projednávat úředníci, kterým ho strážníci oznámili,“ doplnila Pokorná.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky MPB, strážníci, auto, škola, parkování, hádka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Leopold Pelíšek

Ale že se my Brňáci máme čím chlubit! Pornoherečka a spousta budoucích kriminálníků ve vládě a na radnici...

Čtvrtek, 1. února 2024, 14:48Odpovědět

Řidiči v Brně se pohádali o poslední parkovací místo u školy. Jeden bránil druhému ve výjezdu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.