Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž toužil po novém šatníku. Z brněnských obchodů ukradl oblečení za jedenáct tisíc korun

Na nákupy nejnovějších módních kousků se vydal devětapadesátiletý muž z Plzně do jednoho z brněnských obchoďáků. Opomněl však, že za oblečení musí u pokladny zaplatit. Útěk muži s plnou taškou překazil pracovník ostrahy a strážníci u něj odhalili lup za jedenáct tisíc.

Do centra jihomoravské metropole se vydal devětapadesátník z Plzně na nákupy. Toužil po obnově šatníku, kterou si však zřejmě nemohl dovolit. S plnou taškou oblečení se vyhnul pokladnám a vzal nohy na ramena.

„Podle pracovníka ostrahy v obchodě s oblečením odcizil zboží za více než osm tisíc korun. Pracovník bezpečnostní agentury si podezřelého chování všimnul a za pachatelem se vydal. Dostihl ho v nedaleké ulici i se zbožím,“ sdělila mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Člen ochranky přivolal hlídku městské policie. Strážníci při prohledávání tašky s lupem zjistili, že některé kusy byly označeny cenovkou jiného obchodu téhož centra.

Strážci brněnského zákona proto kontaktovali manažerku provozovny. Ta jim zanedlouho potvrdila, že jejich zboží za více než dva tisíce korun neprošlo pokladnou, tudíž ho devětapadesátník pravděpodobně odcizil.

Protože Plzeňan způsobil údajnými krádežemi v prodejnách celkovou škodu vyšší než jedenáct tisíc korun, stal se podezřelým ze spáchání trestného činu. Pro podezření z trestného činu milovníka módy předali republikovým policistům.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, obchod, krádež, oblečení, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Asi FEŠÁK HUBERT...

Čtvrtek, 8. února 2024, 05:47Odpovědět

Muž toužil po novém šatníku. Z brněnských obchodů ukradl oblečení za jedenáct tisíc korun  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.