Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž před nástupem do vězení dostal chuť na kávu. Při její krádeži ho zadrželi strážníci

Ke krádeži v supermarketu v brněnských Štýřicích vyjížděli strážníci v pátek odpoledne. Přivolal je pracovník ostrahy, který chytil muže s nezaplacenými baleními kávy v batohu. Zloděj se pak hlídce přiznal, že už byl za krádeže trestán a že má zase brzy nastoupit do vězení.

Houkající bezpečnostní rám u pokladen v supermarketu ve Štýřicích v pátek odpoledne upozornil zaměstnance obchodu na možnou krádež zboží. Pracovník ostrahy proto prohledal podezřelého devětačtyřicetiletého muže a našel u něj v batohu nezaplacené tři balení kávy za více než osm set korun.

„Vyžádal si proto přítomnost hlídky městské policie. Muž se v přítomnosti strážníků ke krádeži přiznal a svěřil se jim, že už byl v minulosti za majetkovou kriminalitu trestán,“ řekla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Muž také hlídce sdělil, že měl v nejbližších dnech nastoupit do vězení za porušení podmínky. Strážníci tak po ověření osobních údajů přivolali republikové policisty a muže podezřelého ze spáchání trestného činu jim předali.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky krádež, káva, městská policie, supermarket, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž před nástupem do vězení dostal chuť na kávu. Při její krádeži ho zadrželi strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.