Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dívka chytila svou sokyni za vlasy a strhla ji k zemi. Uštědřila jí facku a kopanec

Brněnští strážníci museli v pátek večer vyrazit do areálu v centru města, kam je přivolal pracovník ostrahy objektu kvůli bitce mezi dvěma dívkami ve vnitrobloku. Dívky se podle svědka nejdřív hádaly, ale pak konflikt přešel do fyzické roviny. Mladší dívka stáhla druhou účastníci šarvátky za vlasy na zem, kde jí uštědřila kopanec.

„Dívka se prý při pádu na zem uhodila do hlavy a na čele měla odřeninu a menší bouli. Stěžovala si navíc na bolest levého zápěstí. Mladší z nich strážníkům přiznala, že sokyni skutečně napadla. Řekla jim, že jí dala také facku,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Šarvátka mezi dívkami vznikla kvůli dlouhodobějším sporům. „Strážníci napadené ženě přivolali záchrannou službu a ujistili se, že nikdo další není zraněný. Ještě před příjezdem sanitky provedli u obou dívek dechovou zkoušku, ani u jedné z nich se však nepotvrdila přítomnost alkoholu v dechu,“ uvedla mluvčí.

Starší z dívek odvezli zdravotníci po ošetření do nemocnice na další vyšetření a strážníci předali případ úředníkům kvůli podezření na narušení občanského soužití.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky dívky, facka, napadení, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dívka chytila svou sokyni za vlasy a strhla ji k zemi. Uštědřila jí facku a kopanec  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.