Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Skupina Brňanů rušila hlasitým zpěvem a hrou na kytaru noční klid v Beethovenově ulici

Hlídka městské policie ve čtvrtek před půlnocí vyrážela do brněnské Beethovenovy ulice, kde jejímu jménu dělala čest skupina hlučných lidí, kteří zpívali a hráli na kytaru. Vzhledem k tomu, že si ke koncertování hudebníci nezvolili správný čas ani místo, museli jejich jednání řešit strážníci.

„Spánek nájemníků v Beethovenově ulici prý rušila ve čtvrtek před půlnocí hlučná skupinka postávající před domem. Obyvateli jednoho z domů došla trpělivost a v momentě, kdy kromě hry na kytaru slyšel přes zavřená okna i hlasitý zpěv, přivolal hlídku městské policie,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Strážníci pětičlennou skupinu amatérských hudebníků kontaktovali během několika minut. „Třiatřicetiletý Brňan v době jejich příjezdu hrál na kytaru a tóny skladby hlídka slyšela i uvnitř služebního auta,“ popsala mluvčí.

Zajímavou reakci na zásah strážníků předvedly tři ženy ve věku od šestadvaceti do jednatřiceti let. Když strážníci začali projednávat přestupek s kytaristou, ženy a další šestadvacetiletý muž hlídce řekli, že před jejím příjezdem doprovázeli kytaristu zpěvem a domáhali se, strážníci přestupek projednali i s nimi.

„Ochotně strážníkům prokázali svoji totožnost, ale když uslyšeli, jak vysoká pokuta jim hrozí, rázem změnili názor. Podezření ze spáchání přestupku proto hlídka oznámila úředníkům,“ uzavřela Jana Pokorná.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky zpěv, rušení nočního klid, Beethovenova, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdeněk Michálek

Morava byla je a snad i bude zpěvná.

Neděle, 28. ledna 2024, 08:09Odpovědět

Jiří Svoboda

No, dělat čurbes zrovna u Bethovena, který nebyl žádný rocker? Děti vzpamatujte se! Jinak, zdravím toho idiota, který vymyslel tu hovadinu s ověřováním, zda nejste robot. To je každých pár vteřin! A musíte dokazovat, že nejste magor, ale víte jak vypadá traktor, palma, semafor a další hovadiny. Já bych tomu debilovi dal s nad i Nobelovku za sníženou inteligenci.

Neděle, 28. ledna 2024, 05:42Odpovědět

Skupina Brňanů rušila hlasitým zpěvem a hrou na kytaru noční klid v Beethovenově ulici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.