Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pětatřicátnice napsala švagrové, že se chce zabít. Ta zavolala strážníky, kteří za ženou v depresi hned vyrazili

Brněnské strážníky zavolala žena, které její pětatřicetiletá příbuzná napsala zprávu, jejíž obsah nasvědčoval tomu, že by si dotyčná žena mohla chtít sáhnout na život. Hlídka městské policie tak v sobotu odpoledne vyrazila do brněnského sídliště Bystrc, aby ženu zkontrolovala. Dotyčná nakonec skončila v nemocnici.

„O zdraví své pětatřicetileté příbuzné měla v sobotu odpoledne velké obavy žena, která proto přivolala hlídku městské policie. Dostala prý totiž od ní zprávu, jejíž obsah nasvědčoval tomu, že chce skoncovat se životem,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Strážníci se tak okamžitě vypravili do brněnského sídliště Bystrc a ženu kontaktovali. „Naštěstí byla v pořádku a řekla jim, že sice má depresivní náladu, ale rozhodně nemá v plánu svůj život ukončit, nebo si ublížit,“ popsala mluvčí.

Na místo se za chvíli dostavila také žena, která strážníky zavolala. Byla rozrušená a dala strážníkůmzprávu své švagrové přečíst. „Její obsah skutečně napovídal sebevražedným úmyslům a hlídka se navíc od ženy dozvěděla, že to není poprvé. Strážníci proto přivolali záchranáře. Zdravotníci ženu s chmurnou náladou, která navíc nadýchala více než 2 promile, po prvotním vyšetření převezli do nemocnice,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky městská policie, sebevražda, dopis, záchrana, Brno

Pětatřicátnice napsala švagrové, že se chce zabít. Ta zavolala strážníky, kteří za ženou v depresi hned vyrazili  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.