Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muže v Brně rozzuřila pokuta za parkování. Místo placení nabral strážnici na kapotu a ujel

Pokuta za špatné parkování přivedla dvaašedesátníka z Brna k nepříčetnosti. Když se s mužem strážci brněnského zákona přestupek snažili vyřešit, zareagoval salvou hrubých nadávek. Pak sedl za volant a strážnici, jež mu pokutu udělila, bezohledně nabral na kapotu. Poté z místa za zvuku klaksonu ujel.

Dvaašedesátiletý řidič v brněnské ulici Mozolky nejdříve provokoval hlídku strážníků opakovaným troubením, poté před jejich zraky nevhodně zaparkoval a z auta odešel. „Muž zaparkoval dvěma koly na chodníku a vešel do přilehlého domu. Strážnice začala s dokumentací dopravního přestupku,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po chvíli potížista z budovy opět vyšel a zamířil ke svému odstavenému vozu. Strážnice ho oslovila a klidně vyzvala k prokázání totožnosti. Muž ale sedl do automobilu, nastartoval a chtěl odjet i přes opakované výzvy ženy zákona. Celou situaci okořenil drsnými výhružkami a sprostými nadávkami.

Agresor ve vteřině skočil za volant, nastartoval a strážnici nabral na kapotu. žena zavrávorala a neukázněný řidič po prudké akceleraci a za zvuku klaksonu z místa ujel.

„Jeho totožnost hlídka zná z minulých zákroků a strážnice má celou událost zaznamenanou na osobní minikameře. Dvaašedesátník bude muset proto podat vysvětlení republikovým policistům, je totiž podezřelý ze spáchání trestného činu,“ doplnila Pokorná.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, auto, pokuta, parkování, srážka

Muže v Brně rozzuřila pokuta za parkování. Místo placení nabral strážnici na kapotu a ujel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.