Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Já to uklidím, sliboval své matce devětatřicetiletý zdrogovaný muž, který vytopil sklep

Do brněnského sídliště Komín v úterní dopoledne přivolala hlídku městské policie nájemnice jednoho z bytů. Její spoře oděný syn se pravděpodobně pod vlivem drog pohyboval ve sklepení domu.

Strážníky na svého zdrogovaného syna zavolala obyvatelka jednoho z panelových domů v brněnském Komíně. Hlídka jej po příjezdu našla, jak nahý zmateně pobíhá ve sklepních prostorách domu.

Ještě před příjezdem strážníků se mu ale povedlo vytopit vlastní sklep. A aby se na něj matka nezlobila, slíbil jí, že všechno uklidí. Mokré uskladněné věci ze sklepní kóje proto vyházel na společnou chodbu.

„Strážníci k posouzení psychického stavu muže přivolali záchranáře. Těm se Brňan doznal, že je dlouholetým uživatelem drog a pravděpodobně je stále pod jejich vlivem, neboť předešlého dne je užil,“ uvedla mluvčí městské policie Brno Jana Pokorná.

Devětatřicetiletého muže pak po ošetření zdravotníci převezli do nemocnice. Své chování teď bude muset vysvětlovat úředníkům, kterým strážníci podezření ze spáchání majetkového přestupku oznámili.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky strážníci, drogy, sklep, vytopení, Brno

Já to uklidím, sliboval své matce devětatřicetiletý zdrogovaný muž, který vytopil sklep  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.