Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž si v brněnské restauraci hrál na akčního hrdinu. Vrhal kusy stropu kuchařům na hlavu i do hrnců

Na úterní dopoledne jen tak nezapomenou kuchaři z rychlého občerstvení v jednom z brněnských obchoďáků. Do provozovny vletěl agresivní muž, jenž vyšplhal až ke stropu a začal kolem sebe vrhat kusy kazetového obložení. Své chování poté nedokázal racionálně vysvětlit.

Pětatřicetiletý muž si spletl návštěvu brněnského obchoďáku se scénou z akčního filmu. „Když hlídka kontrolovala veřejný pořádek v západní části Brna, spatřila, dva muže vybíhající z restaurace v obchodním domě. Křičeli na sebe a začali se přetahovat. Strážníci okamžitě zareagovali a oba muže od sebe oddělili,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Strážci brněnského zákona se vzápětí dozvěděli, že jeden z mužů je pracovníkem restaurace. Ten údajně viděl pětatřicátníka vyběhnout z trezorové místnosti provozovny, kam nemá veřejnost přístup. Udání muže původem z Olomoucka rozzuřilo, takže se pokusil strážníky odstrčit a z místa uprchnout.

Hlídku následně kontaktovaly další dvě pracovnice nedalekého rychlého občerstvení. Popsaly strážníkům, že tentýž muž i v jejich provozovně údajně vstoupil do místnosti určené pouze zaměstnancům.

 „Prý vylezl až do prostoru sníženého kazetového stropního podhledu, kde se pohyboval. Ničil kazety, které padaly personálu v kuchyni na hlavy a do hrnců. V jeden moment údajně hrozilo, že se propadne a spadne na zaměstnance. Poté slezl a utekl,“ popsala kuriózní situaci pokorná.

Nikdo z personálu ani z hostů neutrpěl žádná zranění. Muž nedokázal racionálně hlídce vysvětlit své chování. Přivolaní republikoví policisté, kteří si událost od strážníků převzali k dalšímu šetření, muže převezli do nemocnice.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky MPB, strážníci, nákupní centrum, Spiderman, restaurace

Muž si v brněnské restauraci hrál na akčního hrdinu. Vrhal kusy stropu kuchařům na hlavu i do hrnců  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.