Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladík v Brně rozkopal odpadkové koše u zastávky. Ujel mi poslední autobus, vysvětloval

Svůj vztek neovládl pětadvacetiletý muž v brněnském Králově Poli. Když se po jedné ráno vracel domů, noční autobus mu ujel před nosem a na další by musel čekat nejméně hodinu. Situaci se rozhodl vyřešit zničením všech odpadkových košů v okolí zastávky.

Strážci brněnského zákona v noci zasahovali v Králově Poli. Ve smyčce u Technologického parku si řidič nočního spoje všiml mladíka, který prý demoloval vybavení jedné ze zastávek. Autobusák tak neotálel, vytočil číslo 156 a hlídce výtržníka detailně popsal.

„Do Purkyňovy ulice se tak zrychleně přesunula královopolská autohlídka městské policie. Krátce po čtvrt na dvě ráno tam strážníci pětadvacetiletého muže našli, a nedaleko od něj i dva zdeformované a vysypané odpadkové koše,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Mladík se přiznal, že koše ve vzteku rozkopal, když mu ujel spoj. Strážníci prohlédli přístřešek i okolní značky, další poškození už však neobjevili. Muže upozornili, že ho čeká správní řízení, kde za majetkový přestupek hrozí pokuta do padesáti tisíc korun.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, strážníci, autobus, zastávka, koš, Brno-Královo Pole, Brno

Mladík v Brně rozkopal odpadkové koše u zastávky. Ujel mi poslední autobus, vysvětloval  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.