Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Muž na brněnském nádraží ukazoval strážníkům prostředníček. Jste fašisti, křičel

Strážci brněnského zákona večer rutinně projížděli městem. Když ale kontrolovali prostor před hlavním nádražím, připletl se jim do cesty muž s nevybíravým slovníkem. Sprostě a velmi hlasitě rušil noční klid, hlídku navíc zásoboval značnou porcí nadávek. Za několik přestupků ho čeká správní řízení.

V noci autohlídka strážníků kontrolovala prostor před hlavním nádražím, když na ně mladý muž bezdůvodně ukázal prostředníček a hlasitě se rozkřičel na celé prostranství. Nejrůznějšími nehezkými výrazy je urážel a vulgárně je posílal pryč.

Strážníci vystoupili, aby se agresora zeptali, proč ruší noční klid a je u toho sprostý. Uslyšeli však jen další salvu nadávek. Na upozornění, že se dopouští přestupku, třiatřicetiletý výtržník vůbec nedbal. Nechal se slyšet, že policisté jsou fašisti, kteří bijí lidi na potkání.

„Kdyby trpělivost nadnášela, nejspíš bychom teď naše dva strážníky lovili v oblacích ze služební vzducholodi,“ komentovali strážníci situaci na sociální síti.

„Městští policisté ale udrželi ledový klid a profesionálně mu vysvětlili, které paragrafy porušil. Zdůraznili také, že by se měl na veřejnosti chovat slušně. Muž je podezřelý z neuposlechnutí výzvy, znevážení úřední osoby a rušení nočního klidu. Čeká ho správní řízení,“ informoval mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky noční klid, hlavní nádraží, MPB, Brno

VIDEO: Muž na brněnském nádraží ukazoval strážníkům prostředníček. Jste fašisti, křičel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.