Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Seniorovi z Brna se pokazilo auto a zůstal zamčený na parkovišti. Strážníci ho osvobodili kufrem

Pomoc strážců brněnského zákona potřeboval osmasedmdesátiletý řidič z Bystrce, kterému při výjezdu z parkoviště u supermarketu vypovědělo službu auto. Hlídka vyděšeného muže osvobodila kufrem, vůz odtáhla a poradila, kam se obrátit pro odtah vozidla.

Na linku 156 se obrátil vyděšený muž z Brna kvůli technické závadě elektroniky v autě. Službu vypověděl také klíč a senior tak zůstal uvězněný na předním sedadle svého vozu. Auto nešlo odemknout ani zvenku ani zevnitř

„Hlídka městské policie za ním okamžitě vyrazila. Vozidlo bylo označeno výstražným trojúhelníkem a bylo zřejmé, že seniorovi uvnitř je tato situace velice nepříjemná. Naštěstí mu strážníci dokázali rychle pomoci,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Strážci zákona zjistili, že jediné dveře, které jdou otevřít, jsou ty zadní. Jeden ze strážníků proto vlezl dovnitř kufrem. Nejprve se ujistil, že je muž v pořádku. Půjčil si od seniora jeho klíč. Tím se mu pak podařilo auto zvenku odemknout a dostat ho ven.

Strážníci také nepojízdné auto odtlačili na nedaleké parkoviště a jeho majiteli poradili, kde si obstarat technickou pomoc.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MPB, kufr, auto, senior, závada, Brno

Seniorovi z Brna se pokazilo auto a zůstal zamčený na parkovišti. Strážníci ho osvobodili kufrem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.