Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilec s plným močovým měchýřem prokopl dveře veřejných záchodů. Bylo zamčeno, hájil se

Nad ránem bylo na brněnském autobusovém nádraží rušno. Na muže po pár skleničkách přišla potřeba a zamířil tedy na veřejné toalety. K jeho smůle byly ale dveře zamčené, a tak je za zvuku tříštícího se skla prokopl. Strážníkům nadýchal jedno a půl promile.

Strážci jihomoravského zákona spěchali na autobusové nádraží Zvonařka. Přivolal je pracovník bezpečnostní agentury kolem páté ráno poté, co si všiml výtržníka poblíž veřejných toalet. Při bližším zkoumání zjistil, že výtržník poškodil skleněné dveře sociálního zařízení.

Podle ochranky padesátník údajně prosklené dveře veřejných záchodů prokopl. Oznamovatel také dodal, že muž chtěl zřejmě vykonat potřebu. Když prý ale zjistil, že dveře jsou zamčené, kopl do jejich skleněné tabule a tím ji poškodil.

„S mužem z Plzně byla velmi těžká komunikace a své chování nedokázal hlídce vysvětlit. Nadýchal jedno a půl promile a skončil na záchytné stanici. Vysvětlení k podezření ze spáchání majetkového přestupku bude muset podat úředníkům,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MPB

Štítky MP Brno, dveře, alkohol, strážníci, Zvonařka, autobusové nádraží, Brno

Opilec s plným močovým měchýřem prokopl dveře veřejných záchodů. Bylo zamčeno, hájil se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.