Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Dva muži v brněnském obchoďáku napadali zákazníky i strážníky. Za výhružky jim hrozí vězení

Z trestného činu jsou podezřelí dva muži, již koncem týdne v brněnském Králově Poli agresivně křičeli na zákazníky nákupního centra, jednu ženu dokonce chytili pod krkem. Když na místo přijeli strážníci, ani oni se nevyhnuli nadávkám a fyzickému napadání. Brněnští strážci zákona ale výtržníky zpacifikovali a předali policistům.

Ostraha obchoďáku v Králově Poli přivolala městskou policii kvůli nezvladatelným návštěvníkům. Dva muži se prý neurvale chovali v restauraci a ohrožovali své okolí.

„Dvě hlídky strážníků přijely souběžně během tří minut a od pracovníků bezpečnostní agentury se dozvěděly, že muži údajně nakupujícím vyhrožovali. Dva zákazníky prý zastrašovali, že je fyzicky zlikvidují,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Velmi nevybíraví byli třicátníci také vůči zasahujícím hlídkám. Když se jim chování snažila vymluvit žena, která je celou dobu doprovázela, jeden z výtržníků ji chytil pod krkem. Když děvče začal škrtit, strážníci proti němu okamžitě zasáhli a spoutali ho.

Mezitím druhý podezřelý na dalšího strážce agresivně zákona zaútočil pěstí, a tak skončil také v poutech. Takto zpacifikované muže strážníci předali policistům jako podezřelé z trestného činu, za jejich chování jim hrozí vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, policisté, napadení, vězení

VIDEO: Dva muži v brněnském obchoďáku napadali zákazníky i srážníky. Za výhružky jim hrozí vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.