Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Bezohledný invalida v Brně najížděl svým vozíkem na kolemjdoucí ženy. Jedna před ním utíkala

Ženy z brněnského sídliště Líšeň volaly městskou policii, aby strážníci učinili spravedlnosti zadost v boji s bezohledným invalidou. Dvě chodkyně strážníkům popsaly, že když procházely ulicemi sídliště, úmyslně je ohrožoval muž na invalidním vozíku, a to bezohlednou a nebezpečnou jízdou. Jedna z žen před ním dokonce utíkala.

Dvě ženy strážníkům popsaly, že je invalida na vozíku ohrožoval bezohlednou a nebezpečnou jízdou. „Jedna z žen strážníkům řekla, že před ním musela dokonce utíkat, protože se vzhledem k rychlé jízdě invalidního vozíku obávala možného zranění,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Strážíci věděli, odkud vítr vane. Podobné chování sedmačtyřicetiletého muže z Brna už s ním totiž v minulosti projednávali.

„Tentokrát se hlídka proto rozhodla podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámit úředníkům. Informace o hrubém a nevhodném chování strážníci taktéž předají sociální pracovnici, která má muže v evidenci,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky invalida, vozík, ohrožení, Brno

Bezohledný invalida v Brně najížděl svým vozíkem na kolemjdoucí ženy. Jedna před ním utíkala  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.