Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Osamělá seniorka upadla na zem, kde ležela dva dny. Z posledních sil si přivolala pomoc tísňovým tlačítkem

Hlídka brněnských strážníků vyrazila o silvestrovském dopoledni do jednoho z bytů v Králově poli. Tam je stisknutím tísňového tlačítka zavolala seniorka, která upadla na zem a vzhledem k tomu, že v bytě byla sama, zůstala na podlaze bez pomoci ležet dva dny. Když na místo strážníci přijeli, byla už žena vyčerpaná, protože se nemohla najíst ani napít.

Během silvestrovského dopoledne vyjela hlídka městské policie do Králova Pole na pomoc osmaosmdesátileté seniorce. Ta je přivolala pomocí tísňového tlačítka, protože upadla na podlahu, kde zůstala ležet dva dny, protože se jí nepodařilo vstát. Pomoc si sama zavolala z posledních sil.

„Po příjezdu si strážníci byt otevřeli klíči, které pro tyto případy mají k dispozici, a od ženy se dozvěděli, že na zemi leží už dva dny a po celou dobu nejedla ani nepila,“ uvedla tisková mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Jelikož si seniorka stěžovala na bolest celého těla a byla velmi slabá, zavolali strážníci záchranáře, kteří ženu prohlédli a poté ji převezli do nemocnice.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky městská policie, seniorka, záchranáři, Brno

Osamělá seniorka upadla na zem, kde ležela dva dny. Z posledních sil si přivolala pomoc tísňovým tlačítkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.