Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

U nádraží v Brně si zlomila nehty sprostá žena. Dala pěstí odvážnému muži

Neslušné chování zákaznice prodejny se nelíbilo nebojácnému muži v Brně. Agresivní žena si vylívala vztek pomocí sprostých urážek na obsluhu obchodu tak dlouho, než ji vyvedl jiný návštěvník. Venku se ale strhla nepřehledná strkanice, ve které Brňanka zastánce personálu praštila pěstí do nosu tak silně, až si zlomila nehty.

Ranní návštěva provozovny v brněnské Nádražní ulici se vymstila dvaačtyřicetiletému muži, kterému bylo proti srsti chování jiné zákaznice. Jednatřicetiletá žena v obchodě slovně napadala obsluhu, které se čtyřicátník zastal.

„Když to nepomohlo, vyvedl ji z prodejny. Na ulici prý došlo k nepřehledné strkanici, protože se do konfliktu mezi nimi zapojili kamarádi, kteří na ženu před prodejnou čekali,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Přítomnost přátel ale výtržnici dodala značnou dávku odvahy, a tak její agresivita vyvrcholila až do fyzického napadnutí. Svého staršího soka bouchla do obličeje takovou silou, až si ulomila několik nehtů.

„Muž odmítal přivolání zdravotníků, které mu strážníci opakovaně nabízeli. Hrubým jednáním se Brňanka stala podezřelou ze spáchání přestupku proti občanskému soužití,“ doplnila.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, nádraží, krimi, MP Brno, strážníci, bitka

U nádraží v Brně si zlomila nehty sprostá žena. Dala pěstí odvážnému muži  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.