Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zloději v centru Brna přepadli mladou ženu. Toužili po její tašce

, aktualizováno 19. prosince 2023, 11:30

Chvíle hrůzy zažila mladá žena, když se vypravila na oblíbenou vyhlídku v centru jihomoravské metropole. Tam si ji vytipovala dvojice mladíků, která návštěvnici bezostyšně začala tahat za kabelku. Přepadená se ale svých věcí nechtěla vzdát, a tak se podezřelí nakonec spokojili s mobilem, jejž žena při strkanici upustila na zem. Po obou mužích nyní pátrá policie.

Dvojici mladíků podezřelých z loupežného přepadení shánějí brněnští kriminalisté. Duo si k akci vybralo vyhlídku ve středu města, kde se zaměřilo na třiadvacetiletou návštěvnici. „K události došlo v listopadu kolem půl deváté večer v Denisových sadech. Poblíž vyhlídkové terasy stála mladá žena, když náhle ucítila, jak ji někdo tahá za kabelku,“ popsala situaci policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Zaskočená majitelka vytoužené kořisti ale tašku nechtěla pustit a s párem se o ni odvážně přetahovala. Nakonec upadla na zem a při pádu jí z ruky vyklouzl telefon za zhruba patnáct tisíc korun. Zloději proto pohotově využili situace, chňapli mobil a z místa zmizeli.

Ačkoliv se okradená sama chvíli snažila muže pronásledovat, ztratili se jí ve tmě. Kriminalisté se poté sháněli po dvou osobách, které by k případu mohly poskytnout bližší informace. „Na základě zveřejnění výzvy se nám podařilo ustanovit osoby, se kterými kolegové z kriminální služby potřebují hovořit,“ doplnila Cejnková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, pixabay.com

Štítky Brno, krimi, policie, loupež, pátrání

Zloději v centru Brna přepadli mladou ženu. Toužili po její tašce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.