Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Stavebníky v Brně překvapilo špinavé auto. Kdo ho odtáhne, ptali se?

Hned dvě otázky vrtaly hlavou brněnským dělníkům, když došli ráno na šichtu do Dolních Heršpic. Pracovníci zjistili, že v práci jim zaclání špinavý automobil značky Škoda, a tak vymýšleli způsob, jak se ho zbavit. Po poradě se nakonec rozhodli, že nejlepší bude, když zavolají městskou policii.

Auto, které podle registru patří majitelce z Třebíče, našli stavaři odstavené pod dálničním mostem v Dolních Heršpicích, kde bylo opuštěné a ponořené v bahně. Strážníci prosbě dělníku vyhověli a přijeli na místo, aby vše vyřešili. „Místo pro parkování se zdálo neobvyklé i zaměstnancům stavební firmy a k rozhodnutí přivolat hlídku městské policie je přimělo také to, v jakém stavu se auto nacházelo,“ vysvětlila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Podle přivolaných strážníků škodovka není na seznamu ukradených vozidel, pro jistotu ale informují její majitelku. Motoristka tak bude pravděpodobně velmi překvapená, až zjistí, kde její vozidlo stojí. Stavaři celou akci sledovali. Po dokončení úkonu se znovu vrhli do práce.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MPB

Štítky Bahno, Auto, Parkování, Brno

Stavebníky v Brně překvapilo špinavé auto. Kdo ho odtáhne, ptali se?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.