Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič v Brně zaparkoval auto pod domem. Na zadním skle se mu objevila obří díra

Výběru parkovacího místa nejspíš lituje šofér v jihomoravské metropoli. Auto nechal odstavené pod domem, ze kterého se uvolnilo zdivo a trefilo se přímo do vozu. Když se tedy majitel vrátil nazpátek, vypadalo to, jako by mu někdo zadním sklem prohodil obří šutr.

Všímavou kolemjdoucí vyděsilo, když v brněnské Kozí ulici viděla spadnout z budovy na chodník velký kus omítky. Odchlípnutá zeď se roztříštila o zem, velká část fasády ale také skončila na zadní sedačce přistaveného auta. Pozorná žena proto nenechala situaci jen tak a vytočila číslo 156.

Strážníci po příjezdu prostor ihned zabezpečili páskou proti vstupu a přivolali také své republikové kolegy a hasiče. „Kontaktovali majitelku poškozeného vozidla a podařilo se jim přivolat i zástupce majitele nemovitosti. Oběma stranám události poradili, jak dál postupovat,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, auto, řidič, kámen

Řidič v Brně zaparkoval auto pod domem. Na zadním skle se mu objevila obří díra  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.