Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na nádraží v Brně se strhl boj o peněženku. Okradená žena přeprala mladšího zloděje

Bitka o peněženku se strhla na vlakové stanici v jihomoravské metropoli. Vše odstartoval mladík, když pouzdro s doklady a penězi nečekaně vytrhl z ruky jinému muži, který ho pouze hlídal své kamarádce. Brňanka se ale s peněženkou odmítla rozloučit a za zlodějem si pro ni sama doběhla. Ačkoliv ženě pomohl až náhodný kolemjdoucí, přetahovanou o svůj majetek nakonec vyhrála.

Vzdát se své peněženky odmítla šestadvacetiletá žena na železniční zastávce v městské části Brno-Židenice. Odpoledne stála před vchodem se svým přítelem a zrovna si schovávala telefon do kapsy, když k nim přiskočil cizí muž a okradl je. Kamarádovi z ruky vyrval peněženku, kterou mu Brňanka chvíli před tím dala na hlídání.

S tím se ale majitelka nehodlala smířit a podezřelého dostihla v nádražní čekárně. Tam mezi nimi odstartovala potyčka, kterou nakonec odhodlaná dvacátnice vyhrála, když její devatenáctiletý soupeř předmět upustil na zem.

„Oba od sebe odtrhl až svědek, který hned potom zavolal na tísňovou linku, a údajného zloděje předal strážníkům. Při potyčce naštěstí nebyl nikdo zraněný,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. Hlídka pak přivolala republikové policisty, kteří si událost převzali pro podezření ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay,com

Štítky Brno, strážníci, nádraží, zloděj, peněženka, krádež, potyčka, MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Řešením by bylo předhazování této svoloče jako potrava pro divoké šelmy v ZOO...

Pátek, 8. prosince 2023, 12:39Odpovědět

Oldřich Hein

Ještě někdo pochybuje o účinnosti fyzických trestů? Myslí si snad někdo, že lumpa lze převychovat podmínkou anebo i výkonem trestu?

Pátek, 8. prosince 2023, 09:18Odpovědět

Kristýna Janíčková

Tady se není čemu divit, osobní zkušenosti by našel každý. V některých částech Brna by se vyplatila pěší hlídka. Konkrétně v Židenicích by se nezastavily ani pracovnice sociální služby. Drzost místní menšiny je nehorázná a neúnosná. Napadají běžně psy, děti a slabší občany, nejedná se "pouze" o krádeže.

Čtvrtek, 7. prosince 2023, 17:36Odpovědět

Andrea Stālker

To spíš je škoda, že nikdo nebyl zraněný. Ten pacholek by zasloužil minimálně zlámat hnáty.

Středa, 6. prosince 2023, 19:39Odpovědět

Na nádraží v Brně se strhl boj o peněženku. Okradená žena přeprala mladšího zloděje  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.