Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zloděj mikrofonů dal v Brně hlavičku kouzelníkovi z Harryho Pottera

Svět čar a kouzel se na chvíli přenesl na brněnské náměstí Svobody. Opilého mladíka tam údajně pronásledoval kouzelník z Harryho Pottera, který mu chtěl ublížit. Ukázalo se ale, že jde o jednu lež za druhou. Ve skutečnosti byl agresivní mladík ten, co dal druhému muži hlavičku, když se mu nelíbil jeho zpěv v nedalekém karaoke.

Zápletky některých případů bývají opravdu zamotané. „Na městskou policii zavolal mladík, který byl už podle tónu hlasu a výslovnosti silně opilý. Věty nedokončoval a nelogicky přeskakoval mezi jednotlivými myšlenkami. Operačnímu středisku tvrdil, že ho pronásleduje muž v bílém a volá na něj, že je kouzelník z film o Harrym Potterovi,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Devatenáctiletý muž se bál, že mu čaroděj ublíží, a tak se schoval mezi stánky na adventních trzích. Podle jeho vlastních slov se totiž mlátit nechtěl. Nakonec se ale ukázalo, že pravda je úplně jinde. Vystrašený mladík strážníkům přiznal, že ho před chvílí vyvedla ochranka z nedalekého karaoke baru, kde praštil jiného návštěvníka.

Napadený muž si útok nechtěl nechat líbit, a tak se za mladým agresorem vydal na ulici. Ten ale pro jistotu začal utíkat. „Během úprku uklouzl na ledě a narazil si záda, a tak ho pronásledovatel nechal být. U klubu strážníci napadeného potkali. Popsal, že při zpěvu se s ním mladík začal přetahovat o mikrofon a při následném krátkém setkání na ulici ho ještě hlavou udeřil ho obličeje,“ uvedl Ghanem.

Agresivnímu mladíkovi to ale zřejmě nestačilo a i před strážníky napadenému pětatřicetiletému muži vyhrožoval. Hlídce nadýchal přes dvě promile a je podezřelý ze dvou přestupků.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Opilý mladík, Karaoke, Harry Potter, Hlavička, MPB

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK TO NÁM TEN ADVENT HEZKY ZAČÍNÁ......pobuda, co nerozumí hudbě si dovoluje na umělce, kteří chtějí zpříjemnit adventní náladu zpěvem a hudbou. CO TY UMÍŠ VAGABUNDE POVALEČSKEJ - JEN GLGAT A NEMAKAT CO???

Pondělí, 4. prosince 2023, 09:01Odpovědět

Zloděj mikrofonů dal v Brně hlavičku kouzelníkovi z Harryho Pottera  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.