Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Brně sundali ze střechy labilní ženu s nervózním psem. Štěkali na kolemjdoucí

Nevšední podívanou si užili lidé v brněnské městské části Nový Lískovec, kde si pozornost místních a nakonec i městské policie vysloužila třiadvacetiletá žena se psem. Společně skákali po střechách garáží, vulgárně uráželi kolemjdoucí a dělali nepořádek, což vyústilo v zásah strážníků.

Uštěkaného zvířete a hlučné Brňanky si všimli lidé v úterý dopoledne. Chování se jim zdálo od počátku podezřelé. Ze střechy na ně pořvávala mladá žena různé vulgarity. Klid nedodalo kolemjdoucím ani ne příliš dobře naladěné psisko, jež pro změnu vykazovalo známky agrese. Ke slovu se proto dostala městská policie, jež se s dotyčnými nepárala. 

„Hlídka psa okamžitě přivázala k blízkému zábradlí. Hned potom strážníci kontaktovali jeho majitelku. Žena strážníkům nedokázala srozumitelně vysvětlit důvod svého chování, byla roztěkaná, a i v přítomnosti hlídky pokřikovala na kolemjdoucích,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po uvázání zvířete se pracovníci v uniformách zaměřili na psychicky rozhozenou ženu, která přivolala pláčem a lítostí. Navíc odmítala plnit pokyny hlídky a nebyla schopná stát na místě. 

Když její agresivita dosáhla vrcholu a hrozilo napadení hlídky, skončila v poutech. Záchranáři po prvotním nezbytném vyšetření naznali, že převoz Brňanky do nemocnice je nezbytný, a požádali hlídku městské policie o doprovod,“ dodala Pokorná s tím, že Brňanka skončila v nemocnici. Její pes nyní čeká v útulku. Po návratu do ze špitálu pak chtějí dotyčnou vidět úředníci. Čelí totiž podezření hned ze dvou přestupků. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Skákání, Štěkání, Strážníci, Případ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Černovice a psí útulek - tam se bude ozývati i od jiných psí štěk.....

Pátek, 24. listopadu 2023, 09:40Odpovědět

Emil Figl

čau mami

Čtvrtek, 23. listopadu 2023, 23:03Odpovědět

Martin Vaněk

Do nemocnice? A proč ji neodvezli 20 km za město - cestou zpátky by mohla přemýšlet o svém chování... :-D

Čtvrtek, 23. listopadu 2023, 12:48Odpovědět

V Brně sundali ze střechy labilní ženu s nervózním psem. Štěkali na kolemjdoucí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.