Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Chronický vyklízeč vyhazoval v Brně z okna nádobí i matraci

Pořádný rozruch způsobil v ulici Příční v brněnských Zábrdovicích výtečník, který z bytu ve třetím patře vyhazoval nejrůznější věci. Bral, co mu zrovna přišlo pod ruku. Z okna letělo jídlo, nádobí, kusy nábytku ale dokonce i matrace. Zřejmě nic z toho už nepovažoval za potřebné.

Na problematického vyklízeče upozornilo přes tísňovou linku několik lidí. „Evidentně psychicky labilní dvaapadesátiletý muž z okna bytu vyhazoval věci na ulici. Naštěstí nikoho nezranil, ovšem poškodil dvě zaparkovaná vozidla a majitelům tak způsobil škodu nejméně patnáct tisíc korun,“ sdělila mluvčí Policie České republiky Andrea Cejnková.

Výtečník nepřestával, a tak museli policisté vniknout do bytu a zastavit jej. „Jak vyšlo najevo, muž byl pod vlivem alkoholu, při dechové zkoušce přístroj naměřil hodnotu téměř jedno a půl promile,“ dodala. Ukázalo se, že dvaapadesátník něco podobného neudělal poprvé. Má bohatou trestní minulost a je v podmínce za obdobný čin. Nakonec jej tedy policisté odvezli do cely a za poškození aut jakožto cizích věcí mu hrozí až jeden rok ve vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Vyklízeč, Vyhazování z okna, PČR, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chronický vyklízeč vyhazoval v Brně z okna nádobí i matraci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.