Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Copak je to za rostlinky? ptali se muže v Brně strážníci, když nezaplatil taxík

Smolný den má za sebou sedmatřicetiletý muž z Brna, který si po pivech a fernetech poručil taxík, aby ho dovezl na domovské sídliště v Bohunicích. Při výstupu se dostal s šoférem do sporu. Za službu odmítl zaplatit, a tak se ke slovu dostali strážníci. Nejdříve je napadl, aby se posléze zapotil při vysvětlování původu rostlin.

Celý příběh se začal psát ve chvíli, když si Brňan objednal taxikáře. Z neznámých důvodů ale nechtěl dát motoristovi za svezení požadovanou částku, což se šoférovi nelíbilo. Přivolal si hlídku městské policie, jež se ihned po příjezdu dostala s alkoholem posilněným cestujícím do křížku. 

Hlídce řekl, že jeho přítelkyně bydlí nedaleko a prý za něho útratu zaplatí. Když ho strážníci doprovázeli k domu, v jeden moment po nich hodil bundu a ohnal se v úmyslu je napadnout. To se mu nepodařilo a skončil v poutech,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. 

Pozorným očím strážníkům neušlo, že z bundy agresivnímu nespokojenci čouhají rostliny podobné marihuaně. Po spoutání je vytáhli a začali se ptát, co to má znamenat. Na místo proto putovali státní policisté. Při pohledu na muže v uniformách rázem agresivní opilec zkrotl, navíc se konečně dočkal přítelkyně s kreditkou.

„Muž se zklidnil a strážníci mu mohli sundat pouta. Mezitím jeho přítelkyně opravdu zaplatila taxikáři za poskytnutou službu. Celý případ si od strážníků převzala státní policie pro účely dalšího šetření,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Policie, Marihuana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Copak je to za rostlinky? ptali se muže v Brně strážníci, když nezaplatil taxík  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.