Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž v centru Brna naběhl s kudlou na mladou ženu a okradl ji. Násilníka vyčmuchali strážníci

Hrůzný zážitek má za sebou jednadvacetiletá žena, když procházela v noci po Moravském náměstí. Na prostranství si počíhal na Brňanku agresivní muž, který jí vyhrožoval nožem. Přestal až ve chvíli, když sebral vystrašené oběti všechny věci z kabelky. Útočníka ale nakonec vyhmátli strážníci na parkovišti mezi auty.

Jakmile se od svědka dozvědla o případu městská policie, okamžitě vyjela do terénu. Kolemjdoucí popsal, že agresor sebral žena vše, co měla u sebe. „Nejdříve se příslušníci městské policie ujistili, že okradená neutrpěla žádná zranění. Pak po podezřelém muži začalo pátrat několik hlídek,“ řekl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Lidé strážníkům popsali, že muž nejspíše vběhl do jednoho z vchodů nedalekého bytového domu. „Obsluha kamer ale postřehla, že čtyřicátník vzápětí opět vyběhl ven a schoval se mezi zaparkovanými auty,“ dodal Ghanem.

Až hrozba namířenou služební zbraní výtržníka přiměla, aby si lehl na zem a strážcům pořádku se vzdal. Podvolil se ale jen na oko, protože proti nim vzápětí vytasil nůž, který si schovával zabodnutý do hlíny na okraji chodníku. „Po velmi důrazných výzvách hlídky zbraň však odložil a skončil v poutech strážníků jako podezřelý z trestného činu,“ popsal Ghanem.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, policie, nůž, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v centru Brna naběhl s kudlou na mladou ženu a okradl ji. Násilníka vyčmuchali strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.