Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Brně lovili z řeky opilého muže, který spadl z mostu. Nic se mu nestalo

Rýmu a prochlazený močák si odnesl ze sedánku v moravské metropoli jednadvacetiletý muž. Může ale mluvit o štěstí, protože původně se zdálo, že dopadne daleko hůř. Při pitce totiž spadl ze Zábrdovického mostu do řeky Svitavy. Z vody nešťastníka nakonec vylovili až strážníci, kteří konstatovali, že je v naprostém pořádku.

Do problému se dostal mladík v úterý odpoledne v brněnských Zábrdovicích. Právě tudy zrovna šla hlídka městské policie, která si všimla, že pod mostem leží člověk. Navíc se nezdálo, že by se z vody hodlal zvednout. Pracovníci v uniformách proto nenechali nic náhodě. Vrhli se do vody a mladého muže z Brněnska, který ležel obličejem dolů, vytáhla na břeh. 

„Naštěstí dýchal, s hlídkou komunikoval a poskytnutí první pomoci nebylo nutné. Hlídka zmáčeného muže okamžitě zabalila do termo přikrývky, kterou strážníci vozí ve služebních vozidlech, a přivolala záchranáře,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážci brněnského zákona při čekání na sanitku prokřehlého jedince neustále kontrolovali. Brzy příslušníkům také došlo, co bylo příčinou jeho pádu. Mladík byl cítit po alkoholu. Překvapilo je, že muž není viditelně zranění. „Nadýchal totiž více než 3 promile. Zdravotníci muže po nezbytném prvotním vyšetření převezli do nemocnice,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Svitava, Strážníci, Alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně lovili z řeky opilého muže, který spadl z mostu. Nic se mu nestalo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.