Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladíci balili v Brně třicátnici, která má cholerického přítele. Strhla se ostrá bitka

Šanci na úspěch vycítili mladí muži v centru moravské metropole, když na ránem uviděli třicetiletou ženu. Brňanku oslovili a ptali se, zda má profil na Instagramu. Než ale třicátnice stihla cokoliv říct, vlétl do situace její údajný a hlavně vznětlivý přítel, což zažehlo klasickou bitku.

Kvalitně strávený čas prožil devatenáctiletý mladík z Vyškovska se svým o šest let starším kamarádem z Havlíčkova Brodu. Při cestě domů natrefili v Kobližné ulici na sympatickou ženu, která nedávno oslavila kulaté narozeniny. Parťáci sebrali odvahu a na přímo pohlednou osobu oslovili. Jenže nečekali, jaká se strhne mela. Do situace naběhl přítel Brňanky, který rozhodně nepřišel diskutovat. Vše nakonec uklidňovala až hlídka městské policie, jež si všimla zakrváceného nešťastníka na chodníku.

„Strážníci okamžitě muže kontaktovali. Šestatřicetiletý Brňan odmítl lékařské ošetření a řekl jim, že ho prý napadli dva neznámí muži poté, co údajně obtěžovali jeho přítelkyni. To potvrdila i přítomná žena,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná

Strážníci věděli, že na konflikt je lepší nahlížet z více úhlů. Řeč proto dali také s mladíky, kteří přišli s jinou verzí. Sdělili, že ženu pouze požádali o kontakt, aby následně na ně naběhl agresivní přítel. 

„Začal jim sprostě nadávat a jednoho z nich prý dokonce udeřil pěstí do obličeje. Oni se prý jen bránili a několik ran mu také dali. Nikdo z přítomných nepožadoval přivolání zdravotníků, které jim strážníci opakovaně nabízeli. Hlídka počkala na místě do doby, než se čtveřice rozešla,“ dodala Pokorná s tím, že na všechny tři aktéry rozepře čekají úředníci. Čelí totiž podezření z narušení občanského soužití. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Bitka, Seznamování, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emil Figl

A proto mám nejraději mnohem starší kategorie. S věkem již umírněné, často vdovy, ale v posteli zkušené a vášnivé!

Pondělí, 13. listopadu 2023, 12:52Odpovědět

Diskutér T.

Mladíci balili v Brně třicátnici - to se hezky rýmuje co? Nebyla to třicátnice, ale třeba škaredá polednice - co vyhrabuje zbytky z popelnice.

Středa, 8. listopadu 2023, 15:23Odpovědět

Libor Burian

Mlha v Brně. Dva ,,mladíci" napadli a zbili muže který doprovázel přítelkyni. To potvrdila i žena. Úhel pohledu. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články. Nejen o Brně píše na streamu a dobře hodnotí sociolog Standa Biler.

Úterý, 7. listopadu 2023, 04:45Odpovědět

Martin Vaněk

Krásný článek..., aneb jak eufemisticky popsat bažinu v Brně, a její noční život... :-D

Pondělí, 6. listopadu 2023, 14:17Odpovědět

Filip Svoboda

A má teda ten instagram, nebo co?

Pondělí, 6. listopadu 2023, 12:35Odpovědět

Mladíci balili v Brně třicátnici, která má cholerického přítele. Strhla se ostrá bitka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.