Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Důchodci v Brně se schránkou od výkalů přišla další pošta. Balík zasmradil celý dům

Sotva stihl brněnský důchodce z Řečkovic vyčistit své dopisy od výkalů, které mu po poštovní schránce rozpatlal bývalý soused, přišla další rána. Po několika dnech našel v sotva uschlém boxu další překvapení, že kterého šel hustý dým. Místo exkrementů se tentokrát v chodbě domu linul pach z kusu hořícího textilu.

Ani po nechutném kroku, ke kterému se nedávno odhodlal naštvaný Brňan, nemá starší muž ze severu jihomoravské metropole pokoj. Naposledy mu v ranních hodinách při vybírání pošty ze schránky pod nosem zasmrděl balíček výkalů, nyní mu jeho nepřítel doručil doutnající hadr.

Mám schránku plnou h*ven, zuřil brněnský důchodce, když šel vyzvednout letáky

Nechutný případ hlásí osmasedmdesátiletý muž z brněnských Řečkovic. Při nakouknutí do schránky na dopisy zjistil, že má box celý zaliskaný od exkrementů. Navíc výkaly byly rozpatlané a všudypřítomný zápach obtěžoval i ostatní obyvatele domu. Na...

I tentokrát nazlobený obyvatel domu neváhal a v telefonu vyťukal číslo na strážce brněnského zákona. „Po příjezdu strážníci skutečně uviděli kouř, který evidentně stoupal z dopisní schránky umístěné v horní řadě v blízkosti vstupních dveří. K uhašení okamžitě použili vodu, kterou pro takové případy vozí ve služebním autě,“ okomentovala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Po uklidnění celé situace se senior hlídce svěřil, že sousedská válka mezi ním a osmačtyřicetiletým odesílatelem zásilek z Vyškovska stále pokračuje. Exnájemník budovy se ale stejně jako minule nikde v blízkosti nenacházel. Své chování proto bude muset vysvětlovat úředníkům, kterým strážníci oznámili podezření ze spáchání přestupku.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, schránka, pošta, dopis, soused, spor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Co to je za hulváta - vymáchal bych mu v těch výkalech čenich! TY TY TY TY ZA TO BUDEŠ PLATITI TY HOVADO NESTYDATÝ!!!

Úterý, 31. října 2023, 16:58Odpovědět

Důchodci v Brně se schránkou od výkalů přišla další pošta. Balík zasmradil celý dům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.