Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž v Brně rozkopal pobočku České pošty, protože dlouho čekal u přepážky

Pohár trpělivosti přetekl muži v Brně, když navštívil pobočku České pošty v jihozápadní části města. Zákazníka vytočili pracovníci u přepážek. Dlouho se nedostal na řadu, a tak přikročil k razantnímu kroku. Rozkopal před zraky šokovaných návštěvníků vstupní dveře a šel domů.

Mladík se vypravil na pobočku, aby vyřídil neodkládané záležitosti. Myslel si, že nejlepší čas pro splnění cíle je dopoledne. Jenže nečekal, že i v tento čas bude na poště šrumec. Návštěva navíc nesplnila zákazníkovo očekávání, a tak se rozhodl, že dá nespokojenost okázale najevo. Kopanci rozmlátil vstupní dveře. Šokovaní lidé se nestačili divit. Jako první se vzpamatovala pracovnice a zavolala městskou policii, jež neukázněného Brňana brzy našla. 

Hlídka si nejprve ověřila, že není ozbrojený, hned nato se zajímala, co přesně se stalo. Muž strážníkům vysvětlil, že je značně nespokojený se službami pošty a při návštěvě přepážky se rozčílil natolik, že ve vzteku kopl do prosklených dveří, čímž je rozbil,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. 

Strážníci se snažili najít pro nespokojence pochopení. Jenže fakta, s nimiž přišel sekuriťák zněla jasně. Mladý muž totiž rozbil i bezpečnostní sklo, což celou záležitost prodražilo. 

„Pracovníci vyčíslili předběžnou škodu na zhruba sto tisíc korun. Vzhledem k takto vysoké částce, se stal muž podezřelým ze spáchání trestného činu, strážníci ho proto předali do rukou policistů,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Česká pošta

Štítky Brno, Strážníci, Česká pošta, Agrese

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty pro vyšetřované na svobodě nebo místo vězení která jsou přetížená. Zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích, např nyní o nato a ve vláknech pod Komentáře, Glosy a další články. Na stream viz sociolog Standa Biler.

Středa, 1. listopadu 2023, 11:35Odpovědět

Marie Glanczová

už podvakrát mi vymazali můj názor. Myslím že je nejen můj ale většina lidí v ČR, tak si nechte svoje zprávy

Neděle, 29. října 2023, 09:43Odpovědět

Libor Burian

Mafie počítá s tím že to vzdáme. Přijďte všichni ke všem volbám říct mafii a dost! !

Středa, 1. listopadu 2023, 11:37Odpovědět

Piti Puia

Taky nejsem spokojeny z Ceskou postou je to bordel na koleckach

Sobota, 28. října 2023, 20:25Odpovědět

Libor Burian

Ještě neopustili úředníci 300 poboček určených k rozkradení a už si mafie v Praze otevřela ukáčkovou. A hospodaření ,firmy' s platem ,ředitele' 468000 podobné jako platy převlečených soudruhů soukmenovců kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, agent Nachtmann a Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypálení obcí, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Sami, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell984, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek z Kolínska jako Rakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona. Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu...

Středa, 1. listopadu 2023, 11:45Odpovědět

Petr Vileta

Bezpečnostní sklo evidentně nebylo moc bezpečné, když ho lze prokopnout. Pošta by to měla reklamovat u dodavatele. :)

Sobota, 28. října 2023, 18:49Odpovědět

Milan Počta

V Blatné je asi šest okének a je tam ten automat. Takže jedete s mamkou 80 let na doplatek za léky přistoupíte k automatu který nemá papír, nahlédnete dovnitř a tam dva, jdete dál ale bez útržku Vás neobslouží. Není papír. úřednice zvedne telefon, přijde jiná paní a založí ruličku. Tiskárna netiskne tak přijde znova a už je to ok. Vezmete útržek jdete k okénku vyřídíte za minutu transakci a odcházíte. Ale to celé z papírem trvalo 45 minut. Takže se pánovi vůbec nedivím. To není vtip ale realita.

Sobota, 28. října 2023, 16:56Odpovědět

Martin Vaněk

To máme zato, že jsme si nechali vytunelovat tuto zemi, a současní vlastizrádci už jen dodělávají zdechlinu.

Sobota, 28. října 2023, 15:15Odpovědět

Michal Pokorný

To je jak v Tišnově. Šest přepážek, fungujou jen dvě a za zbytkem lochec. A lidí jak psů.

Sobota, 28. října 2023, 13:52Odpovědět

Petr Černěk

Strážníci se snažili pro nespokojence najít pochopení? A to proboha proč? Za to je město (a tím pádem my, jeho obyvatelé) opravdu neplatí.

Sobota, 28. října 2023, 12:46Odpovědět

Bára Antonová

Nedivím se, bydlím v městě s 15 tisíci obyvateli a po zásahu pana Vykulence nám tu zbyla jedna pošta...MHD tam jede 3/4 hodiny...vzhledem k mě dlouhé prac době se tam dostanu jen v pátek a sobotu, a když tam přijdu, vládne tam vždy totalni chaos, kdyby si bylo aspoň kam sednout, ale vzhledem k tomu, že tam chodí celé město, to bohužel nelze...

Sobota, 28. října 2023, 12:44Odpovědět

Veronika Prachařová

V patnáctitisícovém městě jedete na poštu MHD 3/4 hodiny? To tam jezdí šneci?

Neděle, 29. října 2023, 12:20Odpovědět

Bára Antonová

Bydlím v lázeňském městě, které je dlouhé, trolejbusy město objíždí dokola...než začnete něco dehonestovat, chce to myslet hlavou!

Neděle, 29. října 2023, 12:47Odpovědět

Veronika Prachařová

Tipuji, že jde o Mariánské Lázně. Neumím si představit, odkud tam trvá cesta na poštu 3/4 hodiny trolejbusem. Jezdila jsem tam MHD dost často od Úšovic po Krakonoš.

Neděle, 29. října 2023, 13:30Odpovědět

Libor Burian

Mafie bendostán ruší I počty spojů protože mafiáni pracovat nepůjdou a lidí je málo. Více píšu ve vláknech diskusí.

Středa, 1. listopadu 2023, 11:53Odpovědět

Bára Antonová

Pokud jste jezdila trolejbusem od Úšovic po Krakonoš, je to zřejmě hodně dlouho...je mi 45 a takovou linku fakt teda nepamatuju...hlavně koncepce MHD se hodně změnila

Neděle, 29. října 2023, 14:24Odpovědět

petr kovar

Já se mu vůbec nedivím, Česká pošta se už dávno měla ocitnout v konkurzu za její hospodaření a služby z minulého století

Sobota, 28. října 2023, 10:46Odpovědět

Martin Vaněk

Asi vám nedochází, že ČP řídí politici, a ti se již 33 let snaží tuto zemi "zprivatizovat", což je eufemismus pro krádež...

Sobota, 28. října 2023, 23:19Odpovědět

Muž v Brně rozkopal pobočku České pošty, protože dlouho čekal u přepážky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.