Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena uvázala v Brně před lékárnu pejska. Zvíře pod dohledem matky ukradlo oprsklé dítě

Obrovský šok si prožila žena, když si odskočila pro léky v centru Brna. S sebou vzala také milovaného křížence, kterého po dobu nákupu uvázala před podnikem. Jenže kolem šla zrovna skupinka děti v čele s matkou, jež nakonec udělila nejstarší ratolesti svolení, aby hafana ukradla.

Jednatřicetiletá panička se odebrala do apatyky v centru Brna v pondělí odpoledne. Zvolila lékárnu v nynější Kobližné ulici, kam přišla i se svým čtyřnohým přítelem. Po dobu nákupu zvíře uvázala před prodejnou, aby neobtěžovalo v prostorách konzervativnější zákazníky. Nečekala ale, že bývalou Gagarinkou půjde skupina malých a drzých Brňanů pod vedením pětatřicetileté matky. Ta nejstaršímu synovi, jenž nedávno oslavil šest let, dovolila, aby si pejska ukradl. 

Celou situaci ale viděla pozorná hlídka strážníků, jež se rozhodla brněnského psa zachránit. „Trojice se vzpouzejícím se psem všimla pozorná hlídka městské policie, která právě kontrolovala pěší zónu. Navíc ji na skutečnost, že pes nepatří procházející rodině, upozornila kolemjdoucí žena, která viděla majitelku psa vcházet do lékárny na rohu ulice,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pracovnice v uniformě uličníka okřikla, aby se okamžitě vzdal. Jenže capart zareagoval tak, že se dal na útěk. Rychlonohá strážnice ale nakonec slavila úspěch, když zloděje dostihla. V tu chvíli navíc vyšla ven majitelka křížence, která nevěřila svým očím. Hlídce řekla, že celou dobu svěřence sledovala přes okénko. Ke krádeži muselo tedy dojít ve chvíli, když si kupovala léčivo.

Strážci brněnského zákona nakonec vyzvali ke slovu matku, jež byla plná vzteku, který namířila proti svému synkovi. „Malý chlapec hlídce řekl, že pes se mu líbil, proto si ho chtěl vzít. Jeho matka na něho v přítomnosti strážnic křičela nadávky, ze kterých jim šel mráz po zádech. Podezření ze spáchání přestupků hlídka oznámila správnímu orgánu. Matka navíc bude muset celou příhodu vysvětlit sociálním pracovnicím,  dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Pes, Krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lubomir Chladek

Všichni ti romové,UK,migranti,muslimové jsou sociální nic nedělající a jsou tady k úplnému hovnu.

Středa, 8. listopadu 2023, 00:26Odpovědět

Lubomir Chladek

Maruško všichni ti sociální obyvatelé města Brna jsou brnané jinak by nedostali ani korunu za nic pro nic.

Středa, 8. listopadu 2023, 00:24Odpovědět

Jiří Svoboda

Obyvatelé Cejlu a okolí, jsou opět rasisticky diskriminováni. Už si ani nesmí pořídit pejska. Přitom, kdyby jim vydržel, mohl z něho časem být dobrý nedělní oběd...

Pondělí, 6. listopadu 2023, 11:58Odpovědět

Martin Novotny

Tak to bych chtěli vidět, jak by kradli naší čubu. Ta by z celé povedené rodinky udělala třásničky na mávátka.

Čtvrtek, 2. listopadu 2023, 07:15Odpovědět

Martin Novotny

Brno? No to jsou přece cikáni a Pauzáci...

Čtvrtek, 2. listopadu 2023, 07:08Odpovědět

Libor Burian

Vepřín v Letech se musel zbourat protože si tam mafiáni dělali před kamerami politické body do svého hnízda. Více píšu o dnešním zmaru ve vláknech diskusí, teď pod člankem o nato. Dobře píše na streamu i sociolog Standa Biler, nejen o Brně.

Středa, 1. listopadu 2023, 11:29Odpovědět

Marie Glanczová

pisálek asi není z Brna, protože by si nikdy nedovolil napsat brňané o cigoších- uráží mě to a jistě nejen mě-rodilou brňačku

Sobota, 28. října 2023, 18:39Odpovědět

Karel Rada

Lety se bourat neměly.

Sobota, 28. října 2023, 07:23Odpovědět

Libor Burian

Vepřín v Letech se musel zbourat protože si tam mafiáni dělali před kamerami politické body do svého hnízda. Více píšu o dnešním zmaru ve vláknech diskusí, teď pod člankem o nato. Dobře píše na streamu i sociolog Standa Biler, nejen o Brně.

Středa, 1. listopadu 2023, 11:29Odpovědět

Marie Kostková

Tak mi smazali příspěvek,kde jsem psala: Měli by je veřejně zpr..kat(doplň ás), hlavně matku, která učí krást své malé děti! Řešení by to bylo správné a výchovné, žádné vulgarizmy.Tak kde je problém?

Čtvrtek, 26. října 2023, 21:14Odpovědět

Martin Vaněk

Dovolila jste pojmenovat podstatu problému a nabídnout řešení, ale to se v této kolonii nesmí...

Čtvrtek, 26. října 2023, 21:19Odpovědět

Lenka Kuchařová

V Brně, přímo ve středu města,kam ul.Kobližná patří,dostali členové státerm chráněného etnika mnoho drahých bytů,na které běžný občan nemá finance.Byty zcela zrenovované s dotovanými nájmy jsou především pro občany,kteří už více jak tři generace nepracují,aby ty zahraniční turisty měli blízko.Že nadávají a vyhrožiují lidem na ulici, a nejen svým dětem,mi hlídka městské policie předevčírem řekla,že na to mají právo ,,když máme svobodu ".....

Čtvrtek, 26. října 2023, 09:45Odpovědět

Martin Vaněk

Termín "dotovaný" nájem je zavádějící - ve skutečnosti tento termín znamená, že bydlí zcela zdarma, neboť tento režim vše nastavil tak, aby asociální chátra nemusela platit nic. Stejně situace je i v dalších městech, kde nastěhovali tuto svoloč na lukrativní adresy, nakoupili jim auta, platí jejich opravy, vybavení domácností, telefony ,internet atd..., a platí za "výchovu" jejich harantů v podobě pěstounského byznysu. ´Dokonce v Ústí nad Labem jim darovaly dům, přestože tenkrát rodina vše prodala, a vydala se z této "rasistické" země do Británie... (odkud se potichu vrátili). Alů domy dostávají zdarma všude - jde o politickou záležitost. Takže je načase svrhnout především politickou slovoč u vesel.

Čtvrtek, 26. října 2023, 10:19Odpovědět

Luboš Pacik

Hmmm...Strážníci zabavili romulanům večeřu more

Čtvrtek, 26. října 2023, 07:00Odpovědět

Milena Trávníčková

Nemohu se zbavit dojmu, že dnešní novináři nepotřebují ani maturitu. Co to je "strážci brněnského zákona" nebo "rychlonohá strážnie"... "bývalá Gagarinka"... a ty výrazy: capart, apatyka... kam na to chodí?

Středa, 25. října 2023, 23:03Odpovědět

Jitka Barausch Turbanová

Proč se bojíte psát národnost!!!!???
V

Středa, 25. října 2023, 22:57Odpovědět

Luboš Pacik

Nuž co, v dobách totality se mluví a píše skrytě, to se zatím toleruje.

Čtvrtek, 26. října 2023, 07:05Odpovědět

Romann Scott

No jasně, jak jinak. Proč se věci nanazývají pravými jmény. Byl to cigoš, jak jinak. Kde to krista pána jsme. Vždyť je vše okamžitě jasné. Proč se s touto svoločí okamžitě a tvrdě nazatočí. Co s nimi - jenom čerpají dávky v nezaměstnanosti, nic nedělají, kradou, lžou a nikdy to nebude jinak. ????????

Středa, 25. října 2023, 22:34Odpovědět

Sandra Nobody

Já si myslím, že nešlo o Brňany, ale o hnědočechy, nepřizpůsobivé, můžete je nazvat jak chcete, ale výsledek je stejný.

Středa, 25. října 2023, 22:12Odpovědět

Michal Müller

Super,v šesti letech pod dozorem matky čórne psa,co bude čórovat za dva tři roky.Drogy už zkusil a určitě kouří.Hlavně,že se sypou dávky.Nemusím určitě psát nic o národnosti této svoloče.

Středa, 25. října 2023, 19:39Odpovědět

Miluše Řezníčková

My všichni víme, kdo to byl

Středa, 25. října 2023, 20:44Odpovědět

Jiří Hochman

Cegán!

Středa, 25. října 2023, 22:03Odpovědět

Martin Vaněk

Přátelé, vy si koledujete o předsudečnou nenávist... Asi netušíte, v jakém zločinném režimu žijete. :-D

Středa, 25. října 2023, 19:07Odpovědět

Jiří Beránek

Jeden čorne psíka, druhý česnek, další mrkvičku atd. No není to krásné když organizace funguje na jedničku?

Středa, 25. října 2023, 18:32Odpovědět

Thomas Diskutant

More dudy, to vaše děcko si snad nemůže vybrat večeři samo ? Co je špatného na tom, že je vedené k samostatnosti už od školky ?

Středa, 25. října 2023, 14:02Odpovědět

Henrieta Elka

Jaké oprsklé dítě,přestante vše svádět na děti pisálku.Snad tam má být že matka poslala dítě ukrást pejska.

Středa, 25. října 2023, 13:35Odpovědět

Žena uvázala v Brně před lékárnu pejska. Zvíře pod dohledem matky ukradlo oprsklé dítě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.