Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Chyť mě, když to dokážeš, řekl si zloděj v Brně. Strážníci ho přitom sledovali na kameře

Na stopu vychytralému zloději se vydali strážníci v jihomoravské metropoli. Na muže se zaměřili poté, co v ranních hodinách bezostyšně vykradl náklaďák zaparkovaný před obchodem, kde šofér mezitím vykládal zboží. Poté se vydal otevírat si pusu na sociální pracovnici do Armády spásy. Nevěděl ale, že celé jeho putování sledovali strážci zákona na kamerách.

Oči na stopkách měli od rána v brněnském dohledovém centru městské policie, na které se obrátil nešťastný řidič nákladního auta. Když nosil z vozu objednané zboží do prodejny v Josefské ulici, neznámý člověk se potají připlížil a vzal si věci z kabiny.

„Dispečeři u monitorů zjistili, že tento rychlý moment je nenápadně zachycený ve spodním rohu záznamu jedné ze stovek městských kamer,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem. Díky nahrávkám z dalších míst pak zmapovali celé zlodějíčkovo cestování. Na záběrech z podchodu pod hlavní zastávkou železnice si ke smůle okradače dokonce i detailně prohlédli jeho obličej, jenž si důkladně vryli do paměti.

Příběh pokračoval o tři hodiny později a několik ulic dál, když na linku 156 zavolala sociální pracovnice Armády spásy. Na pobočku podle ní došel agresivní klient, jenž vyhrožoval napadením personálu.

„Žena řekla, že už o chvíli dříve přivolala i republikové policisty. Jejich příjezd do Mlýnské ulice pozorovali pracovníci dohledového centra na kamerách a poznali, že podrážděný třicátník je podezřelým mužem z toho rána,“ doplnil. Strážníci proto neváhali a rychle dorazili na místo, kde kolegům informaci předali. Muž je tedy kromě samotné potyčky nyní podezřelý i z trestného činu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, stráníci, MP Brno, krádež, řidič, kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Opět velké politování pro MP. Brno - v poslední době mají s těmito živly práce opravdu až moc - vážím si jejich nelehké práce.

Středa, 18. října 2023, 08:55Odpovědět

Libor Burian

Vláda mafie viz na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati, zdegenerovaní vražední lichvářšti válečničtí zbrojařšti mafiáni a jejich chráněnci psychopati, lupiči, zloději kteří udržují peníze pracujících v oběhu. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích.

Úterý, 17. října 2023, 11:11Odpovědět

Chyť mě, když to dokážeš, řekl si zloděj v Brně. Strážníci ho přitom sledovali na kameře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.