Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Mladík v Brně vyzval na pěstní souboj kamaráda. Nakonec ho musela bránit starší žena

Pouty a blikající sanitkou skončila večerní potyčka mezi dvěma kamarády. Dva mladí muži se vydali na pateční večerní radovánky do centra jihomoravské metropole, zábava na ně ale v restauraci nečekala. Poté, co jeden z nich v opilosti začal napadat ostatní návštěvníky, se zuřivě poprali. Do pěstního souboje se navíc připletla padesátiletá žena s ochranitelskými sklony.

Nevyzpytatelným chováním překvapil svého přítele dvaadvacetiletý mladík v Brně. Po pár sklenkách alkoholu v podniku ve středu města se bezdůvodně začal ohánět po okolních lidech. To se ovšem nelíbilo jeho staršímu známému, jenž mu dělal společnost.

„Snažil se ho uklidnit, na to prý ale mladší muž zareagoval tak, že ho údajně udeřil pěstí do horní části těla. On mu proto několik ran vrátil zpět, při jedné z nich ale druhý mladík spadl na zem a udeřil se do hlavy,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Mezitím co ležel nehybně na zemi, na místě se objevila také padesátiletá žena odhodlaná zmláceného opilce bránit vlastním tělem. Jeho soka proto několikrát opakovaně bouchla a roztrhla mu také triko.

Poté, co ke rvačce dorazila jak městská policie, tak záchranáři, se ošetřovaný probral, jeho životní funkce byly zachovány. „Ve svém agresivním chování ale pokračoval dál, zejména vůči zdravotníkům, strážníkům i přivolaným policistům. Hlídka ho proto musela spoutat a pro bezpečí lékařů jim asistovala s jeho převozem do nemocnice,“ dodala. Po ošetření na doporučení ošetřujícího doktora opilec zamířil na záchytnou stanici. Podezřením ze spáchání trestného činu se nyní bude zabývat policie.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, policie, zdravotníci, potyčka, rvačka, město, alkohol, opilec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Borek

Jak mě to Brno chybí.

Pondělí, 16. října 2023, 20:43Odpovědět

Marie Glanczová

No tak se cigáni porvali...co má být

Pondělí, 16. října 2023, 13:33Odpovědět

Mladík v Brně vyzval na pěstní souboj kamaráda. Nakonec ho musela bránit starší žena  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.