Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muže v Brně po cestě ze záchodu vyplašil nezvaný host, kterého hledá policie

Při cestě z toalety narazil pracovník firmy v centru jihomoravské metropole na nečekaného hosta. Postarší muž se do kanceláře nejspíš pustil sám pomocí zapomenutého klíče ve vstupních dveřích. Než se však zaskočený zaměstnanec stačil vzpamatovat, podezřelý návštěvník už pospíchal pryč. Po odchodu neznámé osoby navíc zjistil, že se z recepce ztratila pokladna.

O pomoc při pátrání po neznámém muži prosí jihomoravští policisté. Cizí návštěvník se 5. října podvečer objevil v prostorách brněnské společnosti v centru města. Pracovník firmy, která v budově sídlí, straršího muže zahlédl, když se vracel ze záchodu. „Do kanceláře nejspíš vešel pomocí zapomenutého klíče ve vstupních dveřích. Po odhalení z kanceláře promptně odešel,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.


Brněnští policisté pátrají po muži na fotografii. Foto: Policie ČR
Bystrý zaměstnanec neváhal a nezvaného hosta stihl na ulici rychle vyfotit. Po návratu na pracoviště ale zjistil, že na recepci chybí menší pokladna s penězi. Policisté nyní s neznámým mužem potřebují hovořit, svou výpovědí by totiž mohl přispět k objasnění celé situace. „Jestliže tedy někdo důležitého svědka na fotografii poznává, nebo ví, kde se zdržuje, ať zavolá na tísňovou linku 158,“ dodal.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, pátrání, policie, krimi, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Kdyby recidivisté nosili monitorovací náramky které jsou vyvinuty pro vyšetřované na svobodě a kvůli přetíženým věznicím, nemuseli by návštěvníka hledat, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního stavu bahna čtěte více ve vláknech diskusí.

Středa, 18. října 2023, 10:55Odpovědět

Muže v Brně po cestě ze záchodu vyplašil nezvaný host, kterého hledá policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.