Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mám schránku plnou h*ven, zuřil brněnský důchodce, když šel vyzvednout letáky

Nechutný případ hlásí osmasedmdesátiletý muž z brněnských Řečkovic. Při nakouknutí do schránky na dopisy zjistil, že má box celý zaliskaný od exkrementů. Navíc výkaly byly rozpatlané a všudypřítomný zápach obtěžoval i ostatní obyvatele domu. Na místo se vypravili strážníci, kteří zjistili, že jsou svědky sousedské války.

Strážníkům se po příjezdu neudělalo z pohledu na hnědě zbarvenou schránku vůbec dobře. Přesto se pracovníci uniformách vzchopili, zhluboka se nadechli a dali se do vyšetřování případu. Nejdříve si promluvili s osmasedmdesátiletým Brňanem, jenž si hlídku zavolal. O viníkovi neměl pochyb. Prstem ukázal na osmačtyřicetiletého muže z Vyškovska, který mu opakované hází výkaly do poštovního schránky. Naposledy navíc exkrementy řádné rozetřel, a tak v seniorovi  oprávněně bouchly saze.

„Strážníkům také řekl, že schránku na dopisy mu prý z jemu neznámých důvodů úmyslně znečišťuje bývalý soused. Protože ten dům opustil před příjezdem strážníků, nemohl se s nimi podělit o důvody, které ho vedou k jeho údajnému nepochopitelnému chování,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. 

Strážci brněnského zákona si vše zapsali do notýsku, pořídili fotografie a také slíbili oznamovateli, že událost nenechají jen tak být. „Hlídka proto podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámila příslušnému správnímu orgánu, dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Exkrementy, Důchodce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petra Marcinová

Jako první mě napadlo. Má ten důchodce doma psa? Jestli ano a neuklízí po něm výkaly. Tak co se diví? Když to vidím na našem sídlišti, mám chuť udělat to samé. Pokud to není pejskař, asi bude jiný důvod.

Středa, 11. října 2023, 12:08Odpovědět

Baron Kocharovski

opravdu byste pejskaři "zaprasila" schránku exkrementy?! :-OOO hmm, to tedy musíte být povaha! :-(((

Čtvrtek, 12. října 2023, 10:59Odpovědět

Libor Burian

Co ohrožení lidí možnou nákazou ? Je to recidivista ? Dozvíme se až se ten hovnar podělí o své důvody ? Má třeba napadený psa ? O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích.

Středa, 11. října 2023, 07:53Odpovědět

Pavel Fischer

Takové primitivní. V roce 98 jsem si najal herce opavského divadla. Převlékl se za buzeranta. Pomočen, s lahví levného vína udělal mému nepříteli před panelákem scénu, že nedostal zaplaceno za poskytnuté služby. Honorář 500 Kč + oběd po akci v lepší restauraci.

Středa, 11. října 2023, 04:44Odpovědět

Baron Kocharovski

:-DDD no proč ne. když to má i vtip, po čase se zasměje každý! (ale jen "patláma - patláma," to bych nedal. ale MAZALOVI EXKREMENTŮ bych hlavu otřel o celou schránku! (někteří lidi jsou fakt čuňata)! :-(((

Středa, 11. října 2023, 11:37Odpovědět

Pavel Fischer

Pro tento účel jsem měl u sebe scénář upravené divadelní hry Jeffreymu je šoufl. Po příjezdu Policie celý herecký ansábl vypověděl, že tvrdě zkoušíme na Krajské kolo studentského divadla. Policie byla nekompromisní, zkoušku jsme museli ukončit. Ale stála za to. Přiložením obou dlaní na zvonkové tablo a trvalým stiskem po dobu asi 10 sekund jsme získaly prvních asi 40 neplatících diváků. Další se připojovali postupně, jak hra gradovala.

Neděle, 22. října 2023, 19:31Odpovědět

Mám schránku plnou h*ven, zuřil brněnský důchodce, když šel vyzvednout letáky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.