Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Sekuriťáka v Brně zbil jeho šéf. Pomlouval mě, hájil se nadřízený

Těžký den v práci má za sebou zaměstnanec ostrahy v centru moravské metropole, kterého ve službě napadl jeho nadřízený. Dvaašedesátiletý sekuriťák, který se agresivnímu šéfovi nedokázal ubránit, si na pomoc zavolal brněnské strážníky. Když po vedoucím chtěla hlídka vysvětlení, oháněl se se tím, že jej hlídač pomlouvá.

Pracovník ostrahy brněnské firmy sídlící v centru města si na pomoc zavolal hlídku městské policie, když ho pozdě večer napadl jeho nadřízený. „Po příjezdu strážníci uviděli v okolí jeho nosu zaschlou krev a viditelnou podlitinu pod okem. Od muže se dozvěděli, že ho prý před budovou pracoviště kontaktoval podnapilý vedoucí, který ho údajně opakovaně udeřil do obličeje,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

V moment, kdy starší muž upadl na zem, ho agresivní šéf pod další pohrůžkou donutil podepsat výpověď. Celý incident pak odůvodňoval tím, že ho dvaašedesátník v práci pomlouvá. „Brňan opakovaně odmítal nabízené lékařské ošetření a hlídku ujišťoval, že lékaře vyhledá sám v případě potřeby,“ dodala Pokorná.

Strážníci pak podle mluvší přivolali republikové policisty, kteří si událost od hlídky převzali k dalšímu šetření.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky ostraha, napadení, ochranka, strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK POD TAKOVOU PIZDOU BYCH NEDĚLAL ANI MINUTU - STAČÍ JEN TO, ŽE ZA TAK BÍDNÉ PRACHY SE VYSTAVUJÍ PRACOVNÍCI OSTRAHY - MNOHDY POBÍRAJÍCÍ ČID - V NEMILOST ČERNEJ ZLODĚJŮM, KTEŘÍ SI NA NĚ MNOHDY VEČER POČÍHAJÍ PO UKONČENÍ JEJICH SLUŽBY - "CELEJ DEN NA ČAPÁCH- ZA MALEJ PENÍZ" A DOMLÁTÍ JE BEZE SVĚDKŮ - CO SI O SOBĚ TY ZKORUMPOVANEJ ŠÉFE VLASTNĚ MYSLÍŠ, ŽE JSOU LIDI DOBYTEK NEBO CO???? BYLO BY TI POTŘEBA TAKY NAMLÁTIT RYPEC OSTUDO!!!

Pondělí, 2. října 2023, 11:08Odpovědět

Hanka Fenyková

Hlídám cca 6let.Hodně mě jich vyhrožovalo,že si na mě počkají,jeden býv.kolega dokonce vyhrožoval,že mi nechá zebrat děcka,a pod.Jsou to ubožáci,co se na víc nezmůžou.,,Nejhorší,,na tom je,že mě to hlídání baví,a radši ,,horší,,obchody,než být někde a jakože jen čumět.By mě zajímalo co je to za firmu a tak nervního šéfa.A to chudák hlídač bude ještě ten špatnej, že to neřešil interně,ale veřejně,příjde o práci,I kdyby nechtěl,za to agresora si beztak nechají a udělají jen tytyty.Nebo že by se v tom případě stal zázrak?

Úterý, 3. října 2023, 10:43Odpovědět

Withy14

Firma řeší secuirty v CTP arálech (například na Holandské, ale jako bych nic neřekl). Šéf má za sebou docela zajímavou minulost (asi 35-letý zm***d, už prý měl v minulosti pár křížků se zákonem). Bohužel je asi kamarád s vedením CTP, jinak si nedokáži vysvětlit, že ho furt drží (na druhou stranu - CTP moc historii lidí z externích firem neřeší, uklízečky tady kradly, jakékoliv stavební práce tady řeší lidé většinou bez kvalifikace, problémy se odsouvají tak dlouho, až na to lidé rezignují - v jedné budově je výtah, ve kterém už několik měsíců nefunguje zvonek - takže v případě poruchy - pokud nemáte u sebe mobil, jste nahran, v té samé budově jsou rozbourané stupačky - taky několik měsíců, v jiné budově nefunguje/nefungovalo sanitární zažízení skoro půl roku, ale to CTP nezajímá).

Středa, 18. října 2023, 13:53Odpovědět

Sekuriťáka v Brně zbil jeho šéf. Pomlouval mě, hájil se nadřízený  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.