Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Špinavý muž v Brně se roztahoval v hotelovém křesle a čistil si přirození. Odvezla ho sanitka

Jako doma se choval muž v jihomoravské metropoli, jenž zavítal do hotelu v centru města. Pracovníky a hosty ubytovacího zařízení vyděsil umýváním svých intimních partií, které společně se špinavými nohami vystavoval poblíž recepce. Opilce nerozhodil ani příjezd strážníků a v dezinfikování částí svého těla pokračoval tak dlouho, než si pro něj přijeli zdravotníci.

Podivně přivítání si pro návštěvníky brněnského hotelu ve středu města připravil sedmačtyřicetiletý muž. Ačkoliv v zařízení nebyl ubytovaný, v odpoledních hodinách dovrávoral dovnitř budovy a uvelebil se v jednom z křesel u recepce. Z pohodlného posezení pak na pohoršené hosty pokřikoval, na místě se také rozhodl, že je na čase se dát trochu dohromady.

Podivné chování znepokojovalo zaměstnance, a tak se rozhodli na pomoc zavolat brněnské strážce zákona. I ty pohled na opilce rozvaleného v koženkovém křesle zaskočil. Čtyřicátník si dezinfekcí umýval špinavé nohy, nebál se ale ani odhalit přirození, které si prostředkem také čistil.

„Hlídka ho okamžitě vyzvala, aby tohoto jednání zanechal. Hned potom ho doprovodila před hotel. Tady se Brňan snažil strážníky setřelou mluvou přesvědčit, že je v hotelu ubytovaný, takže má právo vrátit se tam,“ okomentovala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Hned po prvních slovech ale hlídka pochopila, že podezřelý vypil velké množství alkoholu a při následné dechové zkoušce nadýchal více než dvě promile. Městská policie muže předala do péče zdravotníkům a doprovodila je na záchytku, kde si opilce převzala lékařka.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, hotel, strážníci, MP Brno, opilec, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alice Bělíčková

"se špinavými nohami" - ach ten češtin!

Neděle, 31. prosince 2023, 20:53Odpovědět

leo podstanický

vtipálci to tedy jste "Ačkoliv v zařízení nebyl ubytovaný

Pátek, 6. října 2023, 13:54Odpovědět

Baron Kocharovski

to víš, kdyby tam byl ubytovaný, tak by si tam mohl lachtana honit jakkoliv dlouho, že... ;-)

Pondělí, 1. ledna 2024, 00:19Odpovědět

leo podstanický

Kdo řekl je v Brně je nuda.

Pátek, 6. října 2023, 13:53Odpovědět

Kateřina Slavíčková

Chudák. Čistotnéj a ještě ho vyženou.

Sobota, 30. září 2023, 16:32Odpovědět

Lenka Kuchařová

Moje snacha pracuje v nemocnici Milosrdných bratří,která v současné době patří pod správu města Brna.Kolik takových případů jim tam několikrát týdně vozí sanitkami,o tom by mohla vyprávět dlouhé hodiny.Opilci dostanou z nemocničního secondu nové oblečení,mají zajištěnou veškerou hygienu,stravu a ubytování a na závěr přijde soc. pracovnice a vysází jim 10.000.- kč v hotovosti,aby měli opět za co chlastat.Divím se,že od takové práce ještě neutekla....

Pátek, 29. září 2023, 22:59Odpovědět

Baron Kocharovski

takže OŽALCŮM a FETKÁM se volá SANITKA?! :-OOO :-((( zmlátit ho do mrtva pendrekem - a byl by moc rád, že by mohl odejít po svých! (platit daně na takové "případy," to se mi opravdu nechce)! :-(((

Pátek, 29. září 2023, 11:24Odpovědět

Jiří Frydrych

Super, a když malá měla po narození tep přes 200 a měla se co nejrychleji dopravit do Brna do dětské nemocnice, kde měli nejblíž patřičný lék a šlo o čas a život děcka, tak dětská řekla manželce, že si musí zajistit odvoz sama, že takhle to nefunguje, aby volala sanitu. .Já se to dozvěděl až dodatečně, mít ji po ruce, tak sedím.

Pátek, 29. září 2023, 10:41Odpovědět

Diskutér T.

TAK TA ŠPINDÍRA ŠPINAVÁ - JE ASI ZVYKLÁ, ŽE SI U NÁS V NAŠÍ VLASTI VŠECHNO MŮŽE DOVOLIT - U AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY 33. A 31. SE TAKOVÝCHTO BEZHOTELÁČŮ VÁLÍ DESÍTKY..... TAK SE JEDNOMU Z NICH ASI ZACHTĚLO ZKUSIT HOTELOVÉ KŘESÍLKO - STEJNĚ MĚ VRTÁ V PALICI, KAM CHODÍ TITO ZAHRANIČNÍ DOBRODRUZI U ZMÍNĚNÉ ZASTÁVKY VYKONÁVAT HYGIENICKOU POTŘEBU - TVRDĚ PENDREKEM ZAKROČIT - NEŽ SE TO PRASE STAČÍ NĚKDE VYMOČIT!!!!!!

Pátek, 29. září 2023, 10:18Odpovědět

Baron Kocharovski

kdyby "jenom" vymočit...

Pátek, 29. září 2023, 11:25Odpovědět

Špinavý muž v Brně se roztahoval v hotelovém křesle a čistil si přirození. Odvezla ho sanitka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.