Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý motorkář předjížděl na plné čáře a dostal smyk. Rozplácl se přímo před policisty

Snad vše, co mohl, pokazil řidič motocyklu na Hodonínsku. Poté, co si jeho podivné jízdy všimli policisté, předvedl nečekaný kousek. Auto rychle předjel na plné čáře, dostal smyk a policii tak spadl přímo pod nos. Další nepříjemná překvapení, která hlídka po zadržení muže zjistila, celou situaci jenom zhoršila.

V odpoledních hodinách zaskočil dubňanské policejní auto nervózní motorkář. Na svém stříbrném stroji sice chvíli chtěl jet za vozem spořádaně, zanedlouho ale veškeré snahy vzdal a na plné čáře hlídku klidně předjel. Jakmile policisté rozsvítili majáky, přidal rychlost a snažil se před spravedlností upláchnout. 

To se mu ale stalo osudným. V nedaleké obci dostal smyk a s dopravním prostředkem spadl na silnici. „Devětatřicetiletý muž nakonec skončil v policejních poutech. Dechovou zkouškou mu hlídka naměřila téměř jeden a půl promile alkoholu v dechu,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala. Celému případu vůbec nepomohl fakt, že měl platně zablokovaný řidičský průkaz a motorka, na které se zběsile proháněl, měla propadlou technickou kontrolu. 

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto KŘP Jihomoravského kraje

Štítky Porušení předpisů, Honička, Řidiči, Jihomoravští policisté, Vyškovsko, Hodonínsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý motorkář předjížděl na plné čáře a dostal smyk. Rozplácl se přímo před policisty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.