Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Těhotná žena v Brně volala z bytu o pomoc. Nic se neděje, šéfe, tvrdil strážníkům její přítel

Hlasitý křik vzbudil v noci obyvatele domu na severu jihomoravské metropole. Z bytu mladé rodiny se ozýval hlas plačící ženy, který ustarané sousedy prosil o pomoc. Přivolané hlídce otevřel muž, jenž strážníky dokola nevhodně oslovoval a tvrdil, že svojí partnerce neublížil. S tím jeho těhotná přítelkyně nesouhlasila a záchranáři ji odvezli do nemocnice.

Závažný konflikt vystrašil v nočních hodinách sousedy mladé rodiny v Brně. Ožehavý problém, který se v bytě odehrával, doprovázel emotivní křik a pláč, jenž nakonec polekané obyvatele domu nakonec dohnal k zavolání na linku 156.

Hned před domem strážníky svědci upozornili, že slyšeli ženský hlas volající o pomoc. „Dveře od bytu otevřel devětadvacetiletý muž, který na důrazné výzvy k přivolání partnerky a předložení dokladů odpovídal slovy ‚všechno v pořádku, šéfe‘ a ‚nic se nestalo, šéfe‘,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Mladíka proto hlídka postavila bokem a jeho rozrušenou přítelkyni zavedla do ústraní domovní chodby, kde se její malé dcerky ujala strážnice. „Těhotná žena totiž tvrdila, že ji partner zbil. Muž naopak řekl, že sice křičel, ale ženě podle svých slov neublížil,“ doplnil. Záchranáři se jí poté ujali a převezli do nemocnice. Pro dvouleté dítě si poté přijela jeho babička a podezřelého muže strážci zákona předali policistům.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, žena, těhotná, dítě, sousedé

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Nic se neděje, šéfe, tvrdil strážníkům její přítel - TAK TO NENÍ ANI MOŽNÉ, ŽE POLOVIČNÍ VRAHOUN, KDE MÁ V BYTĚ DÍTĚ A TĚHOTNOU ŽENU TOHLE VŮBEC VYPUSTÍ Z TÉ NEVYCHOVANÉ HUBY - CO TO JE ZA DOBU S TÍMTO DRUHEM POLOVRAHŮ???

Úterý, 26. září 2023, 17:58Odpovědět

Těhotná žena v Brně volala z bytu o pomoc. Nic se neděje, šéfe, tvrdil strážníkům její přítel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.