Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž v brněnské nemocnici se bál o lékaře a vyrval ze zdi kabely. Asi jsem si šlehl, vysvětlil

Práci a starosti přidal zdravotníkům zdrogovaný muž v jihomoravské metropoli, kterého vyděsila bezpečnostní kamera v nemocnici. Samozvaný zachránce nechtěl, aby přístroj nahrál sloužícího doktora, a rozhodl se proto vzít situaci do vlastních rukou. Ze zdí na chodbě vyškubal elektrické vedení tak, že po jeho běsnění visely zauzlované dráty ze stropů i zábradlí.

Jako ve špatném snu se ocitli lékaři ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně, jejichž pracoviště se v pár minutách proměnilo v místo připomínající stavenistě. Ze zdí na dlouhé chodbě zdravotnického zařízení trčela vytrhaná kabeláž, další poničené dráty byly omotané okolo zábradlí.

Nepříjemné překvapení si pro zdravotníky připravil sedmačtyřicetiletý muž, kterého po řádění zadrželi hlídači. Podivné činy odůvodňoval strachem o tamního doktora, kterému podle zadrženého hrozilo, že ho nahraje bezpečnostní kamera. Tomu chtěl výtržník zabránit, takže elektrické rozvody zpřetrhal.

Přivolaná hlídka strážců zákona podezřelého pobídla, aby je dovedl do budovy, kde několik chvil předtím běsnil. „Poté, co s ním vyšli po schodech, stanuli na chvíli v němém úžasu. Před sebou totiž uviděli dlouhou chodbu, z jejíchž stěn čněly poškozené elektroinstalační lišty, dráty byly vyškubané ze zdí a stržené ze stropů, visely po okrajích chodby i napříč mezi místnostmi,“ uvedl mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem a dodal, že poničená byla i skříňka s rozvody.

Strážníci poté zjistili, zda nemocniční personál na dotčených odděleních a operačních sálech nečelí výpadku proudu a zmateného muže se ptali, co ho k činům vedlo. Ačkoliv nejdřív zadržený odmítl, že by měl jakékoliv problémy, po chvíli si vzpomněl, že si před návštěvou špitálu dal nejspíš pervitin. Dopadeného muže pak předali policistům jako podezřelého z trestného činu.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, drogy, muž, nemocnice, lékaři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TO BUDOU MÍT TECHNICI VE FNUSA VELIKOU RADOST Z TAKOVÉHO ELEKTRO - AGRESORA PERVITINOVÉHO - TO BUDE HEZKÁ PLATBIČKA - JDE JEN O TO, ZDA DOTYČNÝ MAROD NA TO BUDE MÍT KAČÁKY!!!

Úterý, 26. září 2023, 18:09Odpovědět

Baron Kocharovski

řešení existuje. ale není nejlevněší, (protože arál fnusa je veliký, členitý a se spoustou budov).

Pondělí, 25. září 2023, 15:46Odpovědět

Muž v brněnské nemocnici se bál o lékaře a vyrval ze zdi kabely. Asi jsem si šlehl, vysvětlil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.