Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Slovák v Brně vykrádal studentům školní skříňky. Prozradily ho neposlušné tenisky

První týdny školního roku přinesly překvapení žákům v jihomoravské metropoli. V prostorách vzdělávacího zařízení zahlédli neznámou tvář cizince, jenž žákům prohraboval skříňky s věcmi. Z úložných prostor ukořistil cvičky, které se mu staly osudnými a odhalily ho hlídkám přivolaných strážníků.

Do budovy ve Štěpánské ulici v odpoledních hodinách s větší skupinkou tamních studentů proklouzl Slovák, který měl špatné úmysly. Podezřelého muže zahlédli školáci v šatnách, kde šmejdil v jejich osobních věcech s cílem najít pro sebe nové boty. Nakonec si vybral dva páry sálové obuvi, které ale hbitě odhodil v moment, kdy si uvědomil, že ho sleduje jeden z přítomných školáků. Čtyři minuty poté už byla na místě první hlídka strážců zákona.

„Jednapadesátiletý muž přebývající v brněnské ubytovně řekl, že do školy přišel proto, aby si právě tuto obuv, kterou si přinesl, uschoval v jedné ze školních skříněk,“ sdělila mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pohozené tenisky, jež se mezitím smutně válely na podlaze chodby, ale dosvědčovaly jinou verzi příběhu. Velikostně totiž na nohu zloděje vůbec neseděly. „Strážníci na základě zjištěných informací, neměli pochyb o tom, že cizinec se stal podezřelým ze spáchání trestného činu. Přivolali proto kolegy z republikové policie, kteří si celý případ převzali,“ dodala.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky strážníci, MP Brno, Brno, boty, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Wallo

Jinak nádhera, přesně ten vzorový typ zákroku, který městská policie fakt umí. Ještě, že se ten strašný zloduch neoháněl tkaničkami, to by ho asi museli rádi zastřelit.

Pátek, 22. září 2023, 22:30Odpovědět

Richard Wallo

Zajímavé. Proč Slováci v Čechách pořád tak strašně kradou? Možná slovenský ujo Andrej Babiš by nám o tom něco mohl prozradit.

Pátek, 22. září 2023, 22:25Odpovědět

Diskutér T.

TO JE TEDA OPRAVDU UBOHOST A BYL TO OPRAVDU SLOVÁK??

Čtvrtek, 21. září 2023, 05:43Odpovědět

Marie Glanczová

tomu opravdu nevěřím...

Čtvrtek, 21. září 2023, 08:43Odpovědět

Slovák v Brně vykrádal studentům školní skříňky. Prozradily ho neposlušné tenisky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.