Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zfetovaná žena v Brně mávala strážníkům u nosu pilníkem. Skončila v poutech

Klidný spánek nechtěla dopřát naštvané Brňance mladá žena v jihomoravské metropoli. Unavená obyvatelka se v ranních hodinách obrátila na muže zákona se stížností na dvacátnici, která ji ze snů vyrušovala hlasitým křikem. Řev dovedl hlídku až ke zdrogované ženě, jež nejdřív mluvila se svými halucinacemi, pak strážníkům sprostě nadávala, a nakonec se na ně vytasila s pilníkem.

Na pomoc zoufalé obyvatelce městské části Brno-Nový Lískovec, jež toužila po pár hodinách kvalitního spánku, přispěchali na pomoc brněnští strážci zákona. Hlídka v nedaleké ulici od bydliště volající našla podle hlasitého řevu třiadvacetiletou agresivní ženu. Hned po příjezdu tak strážníci poznali, že je něco špatně.

„Její nesrozumitelné odpovědi naznačovaly, že patrně trpí bludy. Strážníci tedy velice rychle nabyli dojmu, že je pod vlivem drog,“ vysvětlila mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková a dodala, že se hlídka snažila zfetovanou dvacátníci nejdřív uklidnit.

Ani to uživatelce omamných látek ale nezabránilo, aby na všechny přítomné plivala jedovaté poznámky. Když ke slovním útokům přidala i vyhrožování ostrým pilníkem, který vytáhla z kapsy, pobídli ji nejdřív, ať předmět odloží. Protože ale ohrožovala jak sebe, tak i hlídku městské policie, skončila nakonec s pouty na rukou.

„Přivolaní zdravotníci požádali republikové policisty o provedení testu na drogy, který potvrdil přítomnost amfetaminu a metamfetaminu v těle. Strážníci proto předali mladou ženu do rukou policistů a podezřením z neuposlechnutí výzvy úřední osoby se budou dále zabývat úředníci,“ dodala.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, krimi, strážníci, drogy, žena, MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

NENÍ CO DODAT - ASI VYUČENÁ ZÁMEČNICE A NAZNAČOVALA S ČÍM UMÍ ZACHÁZET - OKAMŽITĚ JÍ HLÍDKA MĚLA ODVÉZT NĚKAM MAKAT S PILNÍKEM NA DÍLNU DĚLAT 12. HODINOVÉ ŠICHTY - ONO BY JÍ TO ASI BRZO PŘESTALO BAVIT....OPĚT TO NEMÁ MP. BRNO LEHKÉ - S TÍMTO DRUHEM ŽEN. VÁŽÍM SI JEJICH NELEHKÉ PRÁCE A ZDRAVÍM.

Pondělí, 18. září 2023, 12:03Odpovědět

klme mamp

Z jakého důvodu tady na nás řveš!?

Úterý, 19. září 2023, 07:24Odpovědět

Zfetovaná žena v Brně mávala strážníkům u nosu pilníkem. Skončila v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.