Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Z brněnského Zamilovaného hájku vyvedli totálně opilou matku, která venčila dítě

Nepěkný pohled se naskytl lidem, kteří si vyšli na výlet do Zamilovaného hájku. V oblíbené přírodní lokalitě natrefili na silně opilou ženu s pětiletým dítětem. Že se žena po třech lahvích vodky není schopna o předškoláka postarat, bylo hned jasné i přivolaným strážníkům.

Totálně opilá Brňanka, jež má aktuálně třicet let, se uvelebila na lavičce u ohniště. Vedle ní nervózně postával malý chlapeček. Na podívanou nebyli zvědaví kolemjdoucí, kteří vytočili tísňovou linku 156, aby na místo dorazila městská policie. Přivolaní strážníci krátce po příjezdu zjistili, že situace je vážnější, než si mysleli. 

„Žena sice dokázala odpovídat na otázky, ale netečně seděla a nebyla schopna vstát. Chlapec oproti tomu čile komunikoval a bál se, co bude následovat. Strážníci si s ním proto povídali o oblíbených hračkách i o jeho zálibě v jízdě na koloběžce,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Hlídka se dále vyptávala matky, proč v takzvaném Zamilci sedí úplně na mol s dítětem. Třicátnice začala naříkat, že nemá kam jít a chybí jí někdo blízký, který by samoživitelce pomohl. Dokonce prý ženu odmítli i v azylovém domě. Strážníci se spojili i s příbuznou alkoholičky, jenže ani ta neměla o přítomnost dvojice zájem. Pracovníci v uniformách následně naznali, že je čas zavolat policii, zvláště po výsledku dechové zkoušky. 

„Přinesla výsledek přes 4,5 promile alkoholu. Kvůli přítomnosti dítěte tedy strážníci předali případ policistům a událost oznámili také sociálním pracovníkům,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Hájek, Zamilovaný, Opilost, Matka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak už se nevenčí jen psi, ale i děti - a matka by chtěla někoho, kdo by jí zajistil pohodový život i chlapci - NOVÝ PROJEKT NA OBZORU - ALKOHOLOVÁ SEZNAMKA...zase nemám, co dodat........TAK ZNÍ DNEŠNÍ HIT - TAK POJD´SME S DĚTMI PÍT - VEČER TI PŘIPRAVÍM LOŽE A ROZEBEREM TO U SOULOŽE. ....BUD´FET.....A TO TŘEBA HNED!!!!

Úterý, 12. září 2023, 18:27Odpovědět

Z brněnského Zamilovaného hájku vyvedli totálně opilou matku, která venčila dítě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.