Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Brně ukázali záběry, jak zfetovaná žena skáče po střeše obchoďáku

S poutavými záběry se vytasili brněnští policisté, kteří ukázali, jak si poradili s ženou, jež hazardovala na okraji střechy obchodního centra. Potížistka posilněná heroinem pohyby připomínala známou komiksovou postavičku spidermana. Hazardérku nakonec sundal z římsy až pohotový policista.

Třiačtyřicetiletá narkomanka vyjela až do nejvyššího patra nákupního galerie v centru Brna, kde si sedla na kraj střechy, předpřipravila si jehlu i s dávkou heroinu a čekala. Na objektu ale neměla co dělat. „Vysoko nad zemí se nebezpečně nakláněla a v jednu chvíli se dokonce pověsila jen za ruce. Všímavá oznamovatelka měla obavy o její život a zavolala na tísňovou linku 158,“ popsala policie zásah z minulého víkendu, ke kterému nyní přidala i video.

Na místo rychle přispěchaly dvě hlídky městské policie. Navíc se přidali i strážníci, kteří společně s policisty přišli ženu sundat dolů. Podle očekávání se objevily krátce po příjezdu strážců zákona potíže. „Žena však hned po spatření uniformy začala zuřivě křičet a strážníka odháněla, a protože měla nohy svěšené přes okraj střechy, částečně se stáhl. V tu chvíli se bezpečně usadila a píchla si do levé ruky neznámou látku z injekční stříkačky,“ uvedl mluvčí Městské policie Jakub Ghanem. 

Právě neúspěch strážníka nakonec vedl k úspěchu. Šanci vycítil policista, jenž dezorientovanou Brňanku překvapil. Přiběhl z druhé strany, aby potížistku strhl na zem. „S pomocí dalšího městského strážníka ji tam spolehlivě přidržel a spoutal. Ženu, která tvrdila, že si aplikovala heroin, potom společně odvedli ke služebnímu vozidlu Policie ČR,“ dodal Ghanem s tím, že policie si dále převzali zdravotníci a odvezli ji do psychiatrické léčebny.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Policie, Video, Zásah, Drogy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Pavel to vystihnul - je to celá ONA. SUPER!

Čtvrtek, 7. září 2023, 19:21Odpovědět

Pavel Mitev

Vaňková na nákupu !?

Čtvrtek, 7. září 2023, 11:15Odpovědět

V Brně ukázali záběry, jak zfetovaná žena skáče po střeše obchoďáku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.