Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Matka z Brna nacpala dětem do batůžku drogérku za tisíce. Jsem samoživitelka, hájila se

Do problémů se zákonem namočila sebe i své malé ratolesti žena v Brně, která se vydala do drogérie, aby se napakovala žiletkami, tělovým mlékem či voňavými deodoranty. Produkty za téměř deset tisíc korun nacpala malým společníkům do batůžků. Na zlodějku pak přivolal sekuriťák městskou policii, které matka vysvětlila, že je samoživitelka.

Do obchodu s drogistickým zbožím vyrazila dvaatřicetiletá žena v doprovodu dvou dětí ve věku pěti a osmi let v úterý odpoledne. Hned po příchodu do prodejny v Šumavské ulici začala nenasytně házet produkty do košíků. Když si pak myslela, že se nikdo nedívá, naházela potřeby za bezmála osm tisíc korun malým pomocníčkům do batohů, které měli na zádech.

Při akci ale povedenou rodinku zmerčil sekuriťák. Počkal si na moment, až aktéři projdou kolem pokladen a nekompromisně je zastavil. Navíc zavolal městskou polici. „Brňanka nezapírala a své chování odůvodnila tím, že má problémy, nemá práci a je na děti sama,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná případ. 

Pracovníky v uniformách výmluvy maminky neobměkčily. Rodiččce ale dali radu do života. „Od strážníků si vyslechla informace o možné pomoci, která je osobám v tíživých životních situacích nabízena, ale také to, že podezření ze spáchání majetkového přestupku oznámí hlídka úředníkům,“ dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Drogerie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Kuchař

Matka krade sama a tak je samoživitelka.Jasně.

Pátek, 25. srpna 2023, 10:04Odpovědět

Jaroslav Benda

Chudinka,je na tom asi hodne spatne samozivitelka,kdyz deti krmi drogerii,kdyby ukradla potraviny pro deti,to bych jeste pochopil

Neděle, 3. září 2023, 17:49Odpovědět

Lenka Kuchařová

Kdyby se jednalo o koholi jiného než členku státem chráněného etnika,tak by nám tady ukázali i její fotku se jménem.Takže je to celkem jasnéío koho šlo a i ty praktiky krádeže jsou známé u zmíněného etnika.

Pátek, 25. srpna 2023, 08:39Odpovědět

Henrieta Elka

Nikde jsem se nedočetla že samoživitelka byla tmavá tak že, diskutere neblábolte vymyšlené lži.Ale na druhou stranu samoživitelka není samosprašná a děti určitě mají tatínky tak že dětem , mohli vše nakoupit.

Čtvrtek, 24. srpna 2023, 20:02Odpovědět

Diskutér T.

Už slyším tu TMAVOU SAMOŽIVITELKU, JAK SE OBOŘUJE NA SVÉ OKOLÍ, ŽE NEMÁ PRACHY PRO DĚTI, APOD. NO JO PODPORA DOŠLA, STAREJ VŠECHNO V HORKU PROLIL KRKEM ZA CHLAST A ONA SE MUSÍ NAVONĚT A OHOLIT OCHLUPENÍ ŽILETKAMA, ABY BYLA SEXY. ....POZAVÍRAT TENTO DRUH SAMOŽIVITELEK I S DĚCKAMA!!!

Čtvrtek, 24. srpna 2023, 13:08Odpovědět

Matka z Brna nacpala dětem do batůžku drogérku za tisíce. Jsem samoživitelka, hájila se  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.