Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policistům z Moravy ujížděl převaděč migrantů. Hledáme svědky, hlásí hlídka

Pátrací akci po svědcích dramatického pronásledování vyhlásili policisté na Břeclavsku, kde se hlídce pokusil ujel převaděč s migranty z Turecka. Řidič únik nezvládl a při rychlé honičce narazil do sloupu. Kromě dospělých spolu v autě vezl i dvě malé děti, nikoho ale nezranil.

Napínavé ráno zažila cizinecká policie při kontrolách na dálnici D2 u Lanžhota. Hlídka se na silnici pokusila zastavit červený ford se zahraniční poznávací značkou. Řidič ale v autě vezl rodinu migrantů z Turecka, a tak se policistům pokusil ujet. 

Z dálnice u Podivína sjel na okolní komunikace, kde se snažil pronásledujícím hlídkám zmizet. Nakonec ale v zemědělském areálu u Moravské Nové Vsi havaroval do sloupu elektrického vedení,“ sdělil mluvčí jihomoravských policistů Petr Vala. Hlídka řidiče na místě zadržela, ten i přes rychlou jízdu po cestě nikoho nezranil. Spolu s dospělými spolujezdci vezl v autě i dvě děti. 

Policisté nyní hledají řidiče, kteří honičku zahlédli. „V souvislosti s případem by kriminalisté potřebovali hovořit se svědky, kteří by se cítili býti jeho jízdou ohroženi, aby se neprodleně policistům ozvali na tísňové lince 158,“ dodal Vala.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, převaděči, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policistům z Moravy ujížděl převaděč migrantů. Hledáme svědky, hlásí hlídka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.