Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ženu, kterou našli mrtvou v Brněnské přehradě, natočily před smrtí kamery

Okolnosti tragického úmrtí ženy, kterou lidé našli mrtvou v Brněnské přehradě, dále vyšetřují policisté. Zveřejnili video, na němž jsou zachyceny chvíle před tím, než se důchodkyně dostala do vody. Policie prosí o pomoc svědky, kteří mohli incident spatřit.

Tělo dvaasedmdesátileté ženy vylovili policejní potápěči z přehrady minulou neděli. Policisté informovali o tom, že nezemřela cizím zaviněním. „Podle osobních věcí se podařilo nalezenou ženu zakrátko ztotožnit. Žena dle předběžných výsledků pitvy utonula," vysvětlil dnes mluvčí policistů David Chaloupka.

Poslední pohyby ženy zachytily kamery u hráze Brněnské přehrady. Ze záběrů je patrné, že procházela po kamenné římse na břehu. Lidé ji mezitím sledovali z blízké cesty vedoucí přes hráz. Policisté věří, že jim svědci pomohou zjistit další důležité informace o ženině úmrtí.

„Na záznamu totiž ukazují směrem, kam žena odešla. Jejich důležité svědectví by mohlo kriminalistům pomoci objasnit to, co se následně dělo mimo dosah kamery a odkud se žena do vody dostala. Žádáme je tedy proto, aby se přihlásili policistům na lince 158," apeloval Chaloupka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, smrt, vyšetřování, utonutí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

spadla dolů, co víc chcete řešit? prostě smůla...

Čtvrtek, 22. června 2023, 18:52Odpovědět

Ženu, kterou našli mrtvou v Brněnské přehradě, natočily před smrtí kamery  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.