Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Z brněnské psychiatrie utekl muž v sandálech. Má sklony k pedofilii

Stupeň pohotovosti vyhlásili policisté v Brně, kde z psychiatrické léčebny utekl třiadvacetiletý Jan Šustáček. Pacient podstupuje sexuologické léčení pro pedofilní sklony. Bez léků může být podle lékařů nebezpečný. Po mladíkovi pátrají policisté. Pohybovat se může po celé republice.

Pátrání vyhlásili policisté dnes dopoledne, jakmile obdrželi zprávu z Psychiatrické nemocnice Brno. Právě ze zdravotnického zařízení v městské části Černovice pacienti utekl. „Odešel z uzavřeného oddělení nemocnice, kde podstupoval sexuologické léčení pro své pedofilní sklony. Bez medikace může být nebezpečný. V případě výskytu volejte 158,“ uvedl mluvčí policistů David Chaloupka.

Zatím není jasné, jak se Šusťáčkovi podařilo utéct. Podle vyšetřovatelů se může pohybovat po celé republice. „Muž je silné postavy vysoký asi 180 centimetrů, oholený, má krátké hnědé vlasy a hovoří rozvláčně. Při odchodu měl na sobě černé tričko s krátkými rukávy, tmavé kraťasy a na nohou pantofle či sandály, popsali policisté hledaného.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Sexuologie, Policie, Pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roland von Wagen

Super. Pedouš si jen tak odejde z uzavřeného oddělení. Ten, kdo ho pustil, by měl jít před soud za obecné ohrožení. A jestli to zvířátko někomu ublíží, tak na tvrdo do basy.

Úterý, 20. června 2023, 21:37Odpovědět

Z brněnské psychiatrie utekl muž v sandálech. Má sklony k pedofilii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.