Počasí dnes33 °C, zítra23 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Muž z Brna hodil dlažební kostku do policejního auta, strážníkům nedokázal říct proč

Nepromyšlený plán poškodit policejní auto zaparkované přímo před služebnou se nevyplatil devětapadesátiletému muži z Brna. Kromě toho, že prohodil dlažbu zadním sklem auta, poškrábal také pravé zadní okno. Incidentu si ale okamžitě všiml strážník sledující kamery. Nyní bude záškodník své chování vysvětlovat ve správním řízení.

Zaútočit nad ránem dlažební kostkou na vozidlo městské policie přímo před služebnou se vymstilo staršímu Brňanovi. „Pachatel prohodil dlažbu zadním sklem auta, které se rozbilo. Poškrábal ale také celé zadní sklo vozidla,“ pospala incident mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Devětapadesátiletého muže si ale okamžitě všiml strážník ve službě, který sledoval kamery. Přestože se záškodník pokusil utéct pryč, hlídka ho dostihla jen o několik desítek metrů dál. „Z ruky mu kapala krev, lékařské ošetření však odmítl. Strážníkům řekl, že náklady na opravu vozidla zaplatí, proč ho poničil, jim ale nevysvětlil,“ pokračovala Skřivánková.  Způsobená škoda nepřesáhla deset tisíc korun. Muž podezřelý ze spáchání majetkového přestupku tak bude muset své chování vysvětlovat úředníkům ve správním řízení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská police Brno

Štítky auto, policie, poškozený

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

CO UŽ SI TO TA PAGÁŽ DOVOLUJE - NEMAJÍ ÚCTU ANI PŘED MP??? KDE TO JSME A KAM JSME DOŠLI - KDO TO VÍ, KDPOPAK Z VÁS MI ODPOVÍ??? ASI SE SPLETL A MYSLEL, ŽE JE TO UKRAJINSKÁ POLICIE BLBEČEK!!!!!

Pondělí, 19. června 2023, 05:47Odpovědět

Muž z Brna hodil dlažební kostku do policejního auta, strážníkům nedokázal říct proč  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.